fredag 20 september 2019

Raklödder kvinnor

En effektiv rakhyvel med vassa blad ger en nära rakning som avlägsnar både korta och längre strån. I kombination med raklödder glider hyveln lätt över huden och förebygger uttorkning och irritation samt skyddar huden mot skärsår och rodnader. Hos oss hittar du rakhyvlar och raklödder för både män och kvinnor.


To help personalize content, tailor and measure ads, and provide a safer experience, we use cookies. By clicking or navigating the site, You agree to allow our.

Men det finns sätt att raka benen utan att lägga en krona! Här har du fem substitut som redan finns i ditt badrum eller i hemmet. Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Nedan visas ett exempelutbud. Med ett bra raklödder eller barbergel, som gärna får vara billigt, får du en bättre rakning.


Rakning kan vara en tuff behandling mot huden och få den att torka ut och bli irritera och det är därför viktigt att använda ett fuktgivande raklödder för kvinnor och att välja den rätta rakhyveln. Om du har tröttnat på traditionella metoder för hårborttagning kan du läsa den här artikeln, för vi kommer att visa dig hur du kan göra ditt eget naturliga raklödder för att motverka inåtväxande hårstrån.

Varför använda raklödder ? Det finns många anledningar till varför kvinnor och män väljer att ta bort hår från kroppen. Hårborttagning på kroppen sköter de flesta i duschen med tvål eller raklödder som hjälpmedel. Gillette utvecklar rakprodukter för både män och kvinnor för en hudnära och problemfri rakning och är marknadsledare sedan många år. Produkter i ständig utveckling för att ge en närmare och tryggare rakning och en optimal rakupplevelse. Komplettera gärna med rakgel och andra produkter som underlättar intimrakning.


Mannen har sex saker i sitt badrumsskåp: tandborste, raklödder , rakhyvel, en bit tvål och en reklamhandduk. Medeltal på antal saker i kvinnors badrumsskåp är 337. Mannen kan med största sannolikhet inte identifiera majoriteten av dem. Att kvinnor rakar sig, eller på annat sätt avlägsnar kroppshår har förekommit i tusentals år.


De rika kvinnorna i Egypten avlägsnade allt kroppshår och romerska kvinnor under 500-talet f. Kr använde pimpsten och rakknivar. Kvinnor och män är lika i många av dagens samhällen. Här finns raklödder anpassade för både kvinnor och män samt från. Frågan är: Har jämställdhets gäller raklödder ?

Svaret handlar om, även om olika typer av rakning till män, kvinnor eller båda marknadsförs kan ha vissa subtila skillnader. De viktigaste är förpackningar, pris och lukt. Typer raklödder för kvinnors Könshår Om du inte vill att lida smärtan av vaxning eller de höga kostnaderna för laser hårborttagning är rakning nästa bästa sättet att ta bort hår i skrevet. Men olika typer av rakkräm är bättre för detta känsliga område än andra. Som tur är finns det mycket du själv kan göra för att reducera besvären, bara du uppmärksammar några enkla råd som rör intimrakning.


De två mörkklädda som överföll henne försvann från platsen i en bil. Kvinnan som hjälpte offret gick tidigt i dag ut med en varning till andra Klippanbor och berättade vad som hänt. Hos Kicks hittar du alltifrån hyvlar för både män och kvinnor , raklödder , aftershave och mjukgörande produkter att använda efter rakningen – allt som behövs för att göra rakningen så bra, skonsam och effektiv som möjligt. Glöm skärsår för alltid.


Vad många inte vet är att det inte bara är männen som tar till rakhyveln i ansiktet – enligt magasinet Marie Claire är ansiktsrakning för kvinnor ett klassiskt skönhetsknep, som nu börjar komma till heders igen. Raklödder finns i de flesta mäns badrumsskåp. Jag använder babyolja istället för raklödder och det funkar jättebra för mig. Det var det jag tänkte på att det är nog bättre! Rakhyvlar designade för kvinnor behöver även vara anpassade efter mer kurvor, så som knän och anklar, säger Andras Papp, kommunikationschef på Gillette.


Hur ofta ska jag raka mig? Detta är till hundra procent en smaksak. Kanske vill du inte raka dig alls, eller också är du en sådan som vill raka dig varje dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg