måndag 16 september 2019

Psykolog malmö högkostnadsskydd

Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vad är en psykoterapeut?


Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.

KBT-lång är för de patienter som har djupare och bredare problematik som dessutom har varit aktuell under lång tid. KBT-lång utan specialiserat oss på den komprimerade korttidsbehandlingen med KBT. Vi erbjuder psykologisk behandling och utredning för privatpersoner, par och familj.


Psykolog Malmö är ett nätverk av psykologer med gemensam vision och samarbete. För organisationer och företag tillhandhåller vi bland annat coaching, gruppstöd och utbildningsinsatser. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer.


Psykologisk behandling är tyvärr inte offentligt finansierat.

Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Susanne Brefelt Lövdén, legitimerad psykolog och psykoterapeut, psykodynamisk inriktning, med masterutbildning i sexologi. Kort KBT-behandling utförs av legitimerad psykolog , psykoterapeut eller av exempelvis en socionom med en grundläggande psykoterapikompetens och du erbjuds upp till besök. Efter tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök.


Lång KBT-behandling utförs av legitimerad psykolog eller psykoterapeut och du erbjuds upp till besök. Visa ditt högkostnadskort i kassan vid varje besök. Lena Seger är leg psykolog , leg psykoterapeut och kbt-handledare och erbjuder psykoterapi bl a vid ångest, depression samt stressrelaterade besvär och handledning. Jag är legitimerad psykolog och min specialitet är psykoterapeutisk behandling där jag och patienten samarbetar utifrån den terapeutiska metod som passar bäst för det sökta problemområdet. Det kan handla om kortare eller längre samtalskontakter på min mottagning i centrala Malmö.


Självklart arbetar jag under sträng sekretess. Jag har psykoterapiavtal med Reg Skåne för PDT lång. Psykoterapi för vuxna, tonåringar och barn.


På min centralt belägna mottagning träffas vi. Det är vanligt att redan efter 5-samtal uppleva förbättrat mående. Välkomna till Psykologhuset i Malmö.


Alla psykologer hos Psykologhuset i Malmö har utbildning både i kognitiv beteende terapi (KBT) och psykodynamisk terapi (PDT). Eva Warnerbring arbetar med KBT-metoder i terapier för klienter med depression, ångest, fobier, stress, sömnstörningar, relationsproblem.

Inom tandvården gäller högkostnadsskydd inte för vanliga tandvårdskontroller eller behandlingar, men däremot om du behöver viss tandvård som en del av en medicinsk behandling. I så fall behöver du en remiss från din läkare. Högkostnadsskyddet gäller också för dig som är äldre och har ett stort vårdbehov. Våra psykologer och psykoterapeuter hjälper dig att hantera svårigheter och utmaningar i livet. Detta kan röra depression, ångestproblematik och stressrelaterade besvär mm.


Klicka här om du har en remiss eller önskar gå privat. De personer som får erbjuda kvalificerad IPT i avtal med Region Skåne är legitimerade psykologer och psykoterapeuter som har specialistutbildning inom Interpersonell Terapi. Då kostar samtalen 2kr eller är kostnadsfritt om du har frikort.


Vi är psykologer på företaget med mottagningar i Malmö och Lomma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg