tisdag 24 september 2019

Tips på roliga filmer

Baserad på Håkan Hellströms musik och texter. Filmen följer musikaliska Pål i jakten på sina drömmar att lyckas med musiken i ett sommarvarmt Göteborg. Har ni tips på bra och roliga komedi filmer , helst lite nyare? Tips på bra spanska filmer önskas. Lukas Moodyssons andra film efter det fenomenala genombrottet Fucking Åmål etablerade regissörens begåvning och storhetstid i en gripande ömsom roande historia om ett hippiekollektiv på 70-talet.


Både driver och hyllar de frigjorda men lite ensamma människorna som i slutändan bara vill äta gröt med någon.

LÄS MER: Här är de bästa filmerna på Netflix Cockpit. Jonas Karlsson spelar kvinna och ställer sig i raden av klassiska filmer som Fram för lilla Märta, I hetaste laget och Tootsie. Detta är mycket rappt, väldigt roligt och rejält begåvat, skrev Mats Bråstedt. Något av det bästa som finns är att krypa ner i soffan med massa godis och en bra film , gärna en kärleksfilm. Det absolut bästa med kärleksfilmer är att du kan drömma dig bort till en fantasivärld.


Så mys ner dig med din BFF, din partner eller ditt squa och försvinn in i kärlekens värld stund. Hitta nya och gamla favoriter bland familjefilmer. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto.

Om man ska fatta sig kort. Rachel McAdams och Jason Bateman är roliga på riktigt. De bjuder in en till partner, som rubbar deras positioner, bokstavligen. Så jag är hemma sjuk från jobbet nu, med någon sorts semi-influensa där jag har lite halsont, lite feber och mestadels är helt matt och har ont i kroppen. Därför har jag haft tid att se på ett gäng Netflix- filmer.


Mina bästa Netflix- filmer just nu. Såhär kommer tips på filmer på Netflix som jag har sett den senaste tiden. Ok, så du har Viaplay men kan inte hitta guldkornen? Här är de hundra filmerna på Viaplay som fått högst betyg av svenska filmkritiker, grupperade i genrer och med alla de givna filmerna som alla sett bortfiltrerade (ja, inklusive svennerullen Fight Club). IMDb-betyg som referens.


Bild-i-bild: Att sätta ihop flera videoklipp i en ram att berätta fler trådar av historien är vad folk brukar anta för att göra roliga filmer. Och denna roliga video maker gör det mycket lättare att göra detta. Klicka på fliken PIP ovanför tidslinjen, du kan välja din favorit mallen från massor av resurser och tillämpa den i ett.


För att det inte ska bli slagsmål om kontrollen, som slutar med att alla tittar på var sin film på egna apparater, kommer här en lista med tips på bra familjefilmer som alla i familjen garanterat kommer att tycka om. De är sockersöta, roliga och lite larvigt romantiska … Tjejfilmer – antingen hatar man dem, eller så älskar man dem. Här är av Julias absoluta favoriter när det kommer till tjejfilmer!


Hur många av dem har du sett?

Supersöt och rolig med fantastiska Heath Ledger i huvudrollen! Det är förstås roliga saker saker som barnen kommer skratta åt. Men ingen julfest är komplett utan roliga lekar och aktiviteter!


På Kalasguiden hittar du många tips på jullekar, både för vuxna och barn. På julafton när barnen lekar med sina nya leksaker kan de vuxna passa på att leka sina jullekar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg