fredag 27 september 2019

Säkerhetsväv tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Säkerhetsväv tak

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Lagras i obruten förpackning eller så att den ej utsätts för fukt och värme.


Väven består av armerad åldringsbetändig ca mm tjock polyeten. Väven är P-märkt, UV- och alkalistabiliserad. Materialet uppfyller Arbetsmiljöverkets krav på genomtrampningsskydd i tak och.


Vid montering av folie i tak och bjälklag skall Arbetsmiljöverkets anvisningar om genomtrampnings-skydd följas. Används på byggnadens insida som kombinerad ångspärr och genomtrampningsskydd i tak. Finns i flera varianter MÅTT. Väven av HD-polyeten är dubbelsidigt belagd med åldrings- och alkalibeständig polyeten.


Produkten används på byggnadens insida som kombinerad ångspärr och genomtrampningsskydd i tak. Monteras på isoleringens varma sida. Kombinerad ångspärr och genomtrampningsskydd på insidan av tak av armera åldringsbeständig polyeten. Säkerhetsväven ska monteras på isoleringens varma sida. Icopal Akvaden säkerhetsväv från Icopal AB.


För full täthet är det viktigt att skarvarna är täta och att ångspärren inte punkteras. Bör förvaras torrt vid temperatur 5°C och 30°C. Enligt Arbetsmiljöverket skall tak och bjälklag ha betryggande bärighet så att genomtrampning och fall under byggskedet förhindras.


Den används som kombinerad ångspärr och genomtrampningsskydd. Denna webbplats använder cookies. Vi använder cookies för att kunna anpassa våra sidor och tjänster för att ge dig en bättre upplevelse på hemsidan. Bison säkerhetsväv uppfyller Arbetsmiljöverkets krav på genomtrampningsskydd i tak och bjälklag. Hemsidan visar ett urval av vårt sortiment, kontakta oss om ni inte hittar vad ni söker.


Säkerhetsväv tak

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel, prisförändringar och. Vårt breda sortiment gör oss starka inom takpapp, taksäkerhetsprodukter, taktillbehör och solenergi. Och du hittar det du behöver hos oss oavsett om du jobbar på ett papp- eller plåttak eller ett tak med betong- eller tegelpannor.


Solenergi är ett produktområde som kommer starkt. Fler och fler inser fördelarna med att producera egen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg