måndag 16 september 2019

Ringa fritt forum

Ringa fritt forum

På Fritt forum skriver vi och tipsar om tjänster som du kan använda dig av. Myshörnan är ett fritt forum där du kan prata med andra killar och tjejer på telefon - helt anonymt - och dygnet runt! Ring nu och prova gratis!


Ringa fritt forum

Testade att ringa dit o s koden 11 folk där verkar ju helt. Heta linjen är ett samlingsnamn för ett stort antal nummer dit man kan ringa anonymt och prata med upp till fyra personer samtidigt utan att det kostar mer än ett vanligt telefonsamtal. I början av nittiotalet stängde Telia linjen efter rykten om att den hade blivit ett forum för både det ena och det andra. Ett linjerum rymmer sex deltagare. SverigeMixen är samlingsplatsen för alla.


När ett rum är fullt öppnas ett nytt med sex nya platser osv. Alla här känner säkert till Fritt forum , telefonnumret dit man ringer och blir sammankopplad med en eller flera andra personer. Ingen av parterna kan ta reda på den andres telefonnummer, så det är säkert även för skygga flickor.


Fritt forum , likt Heta Linjen var en tjänst som gjorde det möjligt för personer att ringa in till ett nummer och prata flera stycken samtidigt. Det som lockade med fritt forum var att man kunde vara anonym och inte behöva lämna ut sitt telefonnummer eller annan typ av personlig information. Tusentals killar, tjejer, kvinnor och män ringer, precis som du, för att teledejta. Prova tjänsten gratis nu, det finns någon för alla! Myshörnan är som ett fritt forum , eller som heta linjen fast för vuxna tjejer och killar.


Ja där finns ju många nummer att ringa till heta linjen. Dem första telefonnummerna jag ringde fick jag bara kontakt med män, men sen ringde jag ett 044-nummer och fick minsann prata med kvinnor efter varandra och alla var singlar precis som jag, och dem senaste verkade vara riktigt intresserade av mej. Idag finns Fritt forum -tjänster som är bättre och drar minst lika mycket folk.


Nu har det gått några år, och det har vuxit fram ett flertal Fritt forum -tjänster som är minst lika bra med fler användare. Det är minst lika populärt idag som på 80-talet, men man pratar inte om det så mycket. Fler som tänder på att onanera med okända på tele?


Eller telesex överhuvudtaget? Skriv om ni är tjej eller kille om inte det framgår. Hahah någon som provat att ringa frittforum ? När det gäller att ringa utomlands, om jag ringer ett Svenskt nummer som befinner sig i t. Irak, är det samma som att ringa till ett Irakisk nummer i Irak ? Och om jag befinner mig i EU, kan jag ringa fritt till hela världen ? Jag hade tänkt mej nåt i den här stilen: det kostar spänn att ringa till mitt 0nummer, telia tar jag tar spänn per minut.


För att ringa gratis krävs det ofta att du har tillgång till internet eller en mobiltelefon men eftersom de flesta av oss redan har det tycker vi faktiskt att det går alldeles utmärkt att ringa gratis. Vill du ringa gratis med mobiltelefoni så finns det några olika alternativ. Det finns miljoner skäl att ringa Linjen.


Du kanske har svårt att somna, är gla känner dig ensam, trött på din omgivning, är förbanna vill kolla vad andra tycker eller vill lära känna fler människor. Det bästa med Heta Linjen är att det är nästan gratis. Har från tidigare utlandsresor fått mycket höga räkningar till mobilen och tänkte undvika det denna gången. Om du då dessutom ringer privat på det förlorar ju företaget ingenting.


Ringa fritt forum

Om man då ser på pott abonnemangen är det ju så att företagen har ett antal abonnemang med olika potter. Här hittar du information om vad du kan göra om du har problem med att ringa och ta emot samtal. Har anmält till en lägenhet som inte kräver bostadskö.


Tror ni man kan ringa och liksom höra sig för hur det går. Ofta brukar det finnas flera nummer att ringa , ett från inom USA och ett för utlandssamtal. Kolla upp vad företaget du ska ringa till har för andra nummer, det kostar en del, men det funkar iallafall. Efter detta övergår kortet till Comviqs Bas-plan.


Vilket är dyrt, så det bästa är att köpa ett nytt för 1om man ska använda telefonen efter dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg