tisdag 23 januari 2018

Psykolog göteborg frikort

Reducerat pris via landstinget. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Erfaren psykolog för livets alla skeden. Välkommen att boka en tid. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.

De 7föreningsanslutna psykologer som verkar på västkusten i och kring Göteborg arbetar bland annat inom företagshälsovår habilitering, primärvår psykiatri och somatisk vård. Många psykologer driver privata mottagningar i Göteborg och det finns även ett flertal psykologer som du kan träffa digitalt i Göteborg. Om du söker psykolog i Göteborg är du välkommen att kontakta oss o ch uppsöka vår psykologmottagning på Kungsgatan 32. Vi anordnar också specialistkurser för psykologer och föreläsningar för allmänheten.


Vi har en ambition att sprida och utveckla psykologisk kunskap för såväl verksamma psykologer som för den breda allmänheten. Den allmänspecialiserade läkaren – på din vårdcentral i Göteborg med omnejd – kan sjukskriva dig och skriva ut läkemedel. En del allmänläkare och sjuksköterskor är duktiga på ångestsyndrom och kan ge dig värdefull information och stödsamtal. I bästa fall kan vårdcentralen även erbjuda psykolog -, kurator- eller. Terapeut Göteborg i Högsbo är ansluten till landstinget.


Högkostnadskort och frikort gäller. Patientavgiften är 1kr per besök. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Om du har fått ett automatskapat frikort är det registrerat i systemet. En ansluten vårdgivare kan skriva ut ett nytt till dig.


Vi är oftast svåra att nå per telefon, och enklast är att kontakta oss via mail. Om du vill tala över telefon, har vi telefontid torsdagar kl 11:– 12:00. Det kan finnas många olika anledningar till att söka psykolog.

Efter år som psykiater och psykoterapeut i Stockholm har jag återvänt till Göteborg och öppnat praktik på Flaggberget i Hovås, ett stenkast från havet. För att söka hos mig behöver man ingen remiss och hos mig gäller landstingets frikort. Och visst hjälper det med terapi, om man är ärlig, motiverad och jobbar med sig själv i terapin så är det väldigt effektivt. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer.


Psykologisk behandling är tyvärr inte offentligt finansierat. Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Psykologpoolen erbjuder legitimerade psykologer till privatpersoner i centrala Göteborg. Hos oss möter du engagerade psykologer som sätter höga krav på kunskap och professionalitet. Våra behandlingar utgår alltid från varje individs unika behov och vi arbetar i enlighet med evidensbaserad praktik.


Mitt namn är Mikael och jag är en psykolog i Göteborg med många års erfarenhet. Göteborgs KBT-praktik är en privat psykologmottagning i centrala Göteborg –belägen ett stenkast från Brunnsparken. Vi erbjuder samtalsterapi med kognitiv.


Träffa psykolog online. Chatt- och röstsamtal kr. I vårt sortiment hittar du flera snygga och praktiska kaffekvarnar, i både klassiska och moderna modeller. Vi har ett brett sortiment av kaffemaskiner och kvarnar. Kursen går 9-mars samt maj.


RABATT vid anmälan före den januari. KBTgruppen erbjuder terapi utifrån kognitiv beteendeterapi. Alla våra samtalsterapeuter är leg. Vi arbetar med både vuxna, ungdomar och barn. Vi utför även psykologisk utredning och testning.


For at du skal få dekt utgifter, må psykologen ha avtale om driftstilskot med eit regionalt helseføretak. Du kan finne ut om psykologen har fått driftstilskot, ved å spørje psykologen direkte eller gå til nettstaden til det regionale helseføretaket du høyrer til.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg