tisdag 9 januari 2018

Nya kompisar

Som kompis skulle jag säga att jag är rolig, pratsam, förstående och alltid med på att göra nya saker! Jag gillar även att spela, och ser ofta på serier, om det är något du också tycker är skoj vore ju det utmärkt. En webbtjänst för tjejer som vill hitta nya vänner tjejkompis är sajten för dig som vill hitta nya vänner. Läs och svara andra eller skapa en egen vänförfrågan. Nya kompisar är definitivt inte den bästa boken i serien om Axel och Omar.


Böckerna i denna serie är extremt lättlästa med mycket sparsam text i versaler, vilken kompletteras av tydliga illustrationer som ger ytterligare stöd för läsningen.

Språkligt passar den därför utmärkt till nybörjarläsare i åldern 3-år. Kompisappen är ett sätt att hitta nya vänner och ta steget från skärmen, ut i verkliga livet. Direkt i datorn eller appen i telefonen och plattan får du kontakt med andra som precis som du söker kompisar , utan att det handlar om dejting.


Vår sista plats kommer väl inte som en överraskning direkt men det börjar sannerligen bli dags för oss att “step up our game”! Svårigheterna att hitta nya kompisar i Sverige tycks bli allt vanligare bland människor. Troligtvis beror det på att vi svenskar generellt är mer privata av oss och inte så öppna som personer. Första gången Axel och Omar träffas är i den nya skolan. Omar behöver hjälp med en känslig sak och Axel vill hjälpa honom, men det gäller att göra det utan att de vuxna märker något.


Om ditt barn skaffar en massa nya kompisar är det lätt att han eller hon blir uppslukad av allt det nya.

Som förälder kan man känna sig oviktig och utanför. Det kan göra lite ont iblan men glöm inte att en förälder alltid är viktig för ett barn. Var istället nyfiken och glad över alla nya vänner som din dotter eller son fått. I denna vändbara bok får vi genom de två berättelserna veta hur det gick till när Igelkott och Kanin träffades för första gången. Vi kan tänka olika när en ny kompis ska börja på förskolan.


Och det kan kännas nervöst att komma ny. Vilken tur att man kan prata om det! Babblarnas nya vänner - Babblarna får besök av nya kompisar och har saftkalas.


Sen när dom har lekt klart är det dags för ett tokigt fruktkalas. Lek och lär dig färger med Babblarna för barn på svenska. I två veckor har kyrkans populära sommarkollo samlat barn och ungdomar vid Tallviken. Jag har fått flera nya kompisar , säger Melissa Wagenius.


Hitta nya kompisar i Malmö, det är något som du kan göra på våra event. Hur många gånger får du möjligheten att vara i samma rum som flera härliga kvinnor. Kompis Sverige kollar inte på mina etnicitet, nation, modersmål och utseende, den vill bara hjälpa och anpassa mig till ett samhälle och visa vad roligt man kan tillbringa sin fritid. Tack vare Kompis Sverige har jag fått många kompisar och förbättrat min svenska. Den här veckan har vi tre nya fyrbenta vänner åt dig!


En ny fjording har anslutit sig till Fjordteamet i Den gömda dinosauriens dal, Marley har hittat en ursnygg Painthäst till sin gård norr om Silvergladebyn och i New Hillcrest kan du hitta en fluffig ny Isländsk kompis.

SM jag träffade mest nya kompisar och tävlade tävla tsm med dom) 3. Hon sa att de som ville var välkomna hem till henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg