onsdag 17 januari 2018

Parterapi malmö

Parterapi malmö

Vi erbjuder psykoterapi och kbt -behandlingar. Legitimerade behandlare i Malmö. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.


Metoden har ett känslomässigt fokus och syftar till att skapa trygga känslomässiga band i parrelationen. Familjerådgivningen vänder sig till vuxna som bor i Malmö och som har problem i par- eller familjerelationen. Gemensamt för parterapi och familjeterapi är att jag utgår ifrån relationen mellan två eller fler individer.


Besök vår webbplats för mer information om hur vi kan hjälpa er! Välkomna till Psykologhuset i Malmö. Man får allt svårare att samtala med varandra och till slut kanske man frågar sig om man har något gemensamt överhuvudtaget. I parterapi undersöker psykoterapeuten tillsammans med paret hur kommunikationen ser ut och vilka omedvetna känslor, tankar och beteenden som påverkar relationen.


Parterapi Malmö – sida – Gula Sidorna på eniro. Här är det av betydelse att titta närmare på hur anknytningsmönster spelar in och präglar samspelet i parrelationen. Vår utgångspunkt är att en välfungerande parrelation är nyckeln till fysisk och psykisk hälsa. Vi tillämpar EFT, Emotionally Focused Therapy for Couples i vårt arbete med parrelationer.


EFT är en välrenommerad metod för parterapi i världen idag. Av de par som genomgått parterapi enligt EFT blir – helt kvitt sina problem. Vi är legitimerade behandlare med psykolog och psykoterapeuterubildning. Våra behandlingsmetoder består bl. Du finner Nerv psykologmottagning centralt i Malmö.


Vi tar emot individer och par med kort varsel. Jag erbjuder samtals individuell terapi, parterapi och arbetar med grupper. Min specialitet är djupare existentiella kriser, depression, stress m. Familjeterapeuterna Syd erbjuder psykoterapi med olika inriktning, till exempel parterapi , familjeterapi och individuell psykoterapi. Med en remiss från läkaren på din vårdcentral får du möjlighet till psykoterapi centralt i Malmö bara någon minut från Malmö central. Du kan mejla till din psykoterapeut eller skicka sms.


Samtalsterapi i centrala Malmö. Under livets gång stöter vi alla på olika sorters svårigheter, och ibland är det problem som vi inte kan komma till rätta med på egen hand. Då kan det vara bra att tala med en utomstående och professionell person.


Telefonnummer hittar du här. Vi utvecklar, handleder och utbildar människor och organisationer med metoderna KBT, PBS, OBM, BBS. Digital psykologi och psykologisk design är starka kompetenser. Vad är en psykoterapeut? Utgångspunkten är att relationen formas av båda parter.


Ibland kan det vara svårt att hitta en bra parterapeut i Malmö och dessutom kan priserna skifta en del. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en duktig och behaglig terapeut. Mitt namn är Marcus Peterson och jag är auktoriserad socionom och legitimerad psykoterapeut med familjeterapeutisk inriktning. Vi på Psykodynamiskt Centrum i Malmö har lång erfarenhet av att arbeta med psykisk ohälsa i olika former och erbjuder en bred och djup kunskap inom det psykologiska fältet.


I parterapin arbetar vi tillsammans för att ni var och en skall stanna upp i er själva, lyssna till er partner och förstå varandras tankar och känslor. Psykolog Malmö är ett nätverk av psykologer med gemensam vision och samarbete. För organisationer och företag tillhandhåller vi bland annat coaching, gruppstöd och utbildningsinsatser. Parkeringar nära Relationsfokus, parterapi och familjeterapi i Malmö på Agnesgatan 12.


Det finns parkeringsplatser i närheten av Relationsfokus, parterapi och familjeterapi i Malmö. Det närmaste ligger 1meter bort, Generalens Hage. Jag och min man har varit ihop i tio år och har två små barn. Vi har nästan dagliga gräl. Testade familjerådgivning via kommunen för ett år sedan men kände att det inte gav något.


Parterapi malmö

Psykoterapi är en psykologisk behandling med regelbundna samtal under en kortare eller längre tid. I en kortare affektfokuserad psykoterapi är psykoterapeuten mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg