fredag 12 januari 2018

Första förbandslåda

Stort utbud inom första hjälpen, till exempel förbandslåda. Skogs- och trädgårdsmaskiner från kända varumärken. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.


Förbered dig för både fritid och arbete oavsett väder!

Arbetskläder, arbetsskor och skyddsutrustning tillsammans med vardagskläder och. I alla tänkbara situationer är det bra att kunna ta hand om sig själv i väntan på hjälp. Hos oss hittar du många bra produkter att ha till hands om olyckan är framme.


Vi har bland annat första hjälpen kit som innehåller det mesta du kan tänkas behöva om olyckan är framme. Nödskylt Förbandslåda i 2mm hårdplast Mått: 210x148mm. Noraid Refillpåse nr 3. Det kan därför vara svårt att välja första hjälpen-väska för den som inte är så van vid att ta hand om akuta skador.

Det viktigaste är att börja se över din miljö. När olyckan är framme på jobbet behöver det finnas första hjälpen-åtgärder för att minska följderna. Den skadade ska sedan få medicinsk vård så snabbt som möjligt.


Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Men med ett bra första hjälpen-kit ska man även kunna ta hand om mindre skador då de kan bli nog så besvärliga om man är en bit i från civilisationen. Ett skavsår på fjället kan förstöra hela turen.


Man kan göra det enkelt för sig och köpa ett av alla färdiga första hjälpen kit som finns ute i handeln. Portabelt första hjälpen-kit med mycket innehåll! Bluewears stora förbandslåda är perfekt att lägga i bilen, sommarstugan, hemmet eller på andra platser där du vill ha mycket första hjälpen-utrustning. Välfylld och praktisk.


Väskan innehåller st. I broschyren finns även information om krisstöd. Första Hjälpen Kit Small. Vår första hjälpen väska som innehåller allt du kan behöva om olyckan är framme.


Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. I den här broschyren kan du lära dig mer om första hjälpen på arbetsplatsen. Exempelvis ABC-väskan innehåller en komplett första hjälpen-uppsättning av olika produkter som passar på de flesta arbetsplatser.


Ta kontakt med oss om ni önskar en specialpackning, utifrån ett speciellt ändamål eller behov. Vi kan hjälpa er med ett förslag eller packa väskan efter era specifikationer och önskemål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg