torsdag 25 januari 2018

Hur man pussas

Sök bland foton, listor och bilder från din skoltid! När man pussar ett syskon eller förälder så brukar man pussa i pannan eller på kinden. I vissa länder använder man kindpussar för att hälsa och då så rör aldrig läpparna den andra personens kind utan man för munnen mot kinden och pussar försiktigt i luften. Angående hur man pussas så är det väldigt valfritt, så att säga.


Puta med läpparna och trycka går fint.

När du väl är där och slappnar av kommer allt att gå av sig självt. Slappna av, känn efter och följ med. Det kommer att kännas naturligt.


Diskutera frågan vidare här! rn Anty och panelen förklarar hur man pussas och berättar om sina egna pusshistorier. Fernando pussades första gången i en garderob och Karin har inte fått sin första puss än. Det finns en speciell kvinna i ditt liv som du vill smooch mycket dåligt, men du vet inte om.


Efter ridturen med spanjoren idag hade vi lite kvalitetstid vilket han verkligen uppskattade,Oj så han gosade och nästan höll på att kyssa sönder mig Så här kommer en liten skola i hur en häst kan vilja ha det då man gosar.

Han är väldigt försiktig och kan stå så här hur länge som helst. Blir lite blött men det är bara mysigt. Hur pussar man en kille?


Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av. Jag undrar om jag blev pussad och kramad som barn. Har inga direkta minnen av det. Jag vet ju inte vad som är normalt. Pussar man sina barn på munnen?


En kyss är när du rör dina läppar och tunga mot en annan persons läppar och tunga. Hångel brukar man säga då två personer kysser varandra, pussas och kramas – på samma gång. I teorin tycker hon att det är helt okej att en 17-åring pussar sina föräldrar på munnen.


Se foto på gamla klasskamrater. Har det här verkligen hänt? Känns som en fucking saga att Prinsessor inte bara får freda sig mot. Man ser hur roligt hon har tillsammans med familjemedlemmen, och hon var på bra humör den där dagen.


Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst.

Detta ögonblick är verkligen så himla fint! Samtidigt verkade det till en början som om hunden bara ville vara där på mattan och vila upp sig. Då kom plötsligt alltså lilla flickan och ”störde” honom i den lugna.


Idag är det internationella pussdagen. Det här kommer få dig att vilja pussas varje dag. Times Online skriver om hur många gånger man ska pussa på kin framför allt i olika delar av Frankrike men också i Sverige. Det är alltid kul när de tar med ens eget land för då kan man liksom få en vink om sanningshalten i hela artikeln.


Och om Sverige står det: Spain, Austria and Scandinavia All are content with the two kisses ritual. Sökte efter man pussas i ordboken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg