tisdag 16 januari 2018

Belysningsskena tak

Belysningsskena tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Belysningsskena tak

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. En högkvalitativ kontaktskena som tillåter att spotlights enkelt kan flyttas mellan lokaler och gamla spotlights kan återanvändas i nya belysningsskenor. Montering av 3-fas skenor.


En belysningsskena monteras dikt an mot taket eller nedpendlat. Alla möjliga upphängningar för enkel montering finns som tillbehör i vår shop. Med dessa skensystem för spotlights av 1-fas-typ blir montaget av spotlights i taket snyggt och enkelt. Global Trac Belysningsskena.


Där du vill ha som större möjlighet till bättre belysning och en mer flexibel lösning är svaret en 3-fas kontaktskena, belysningsskena. Spotskenor eller spotlights på skena används ofta där du behöver en bra och stark allmänbelysning eller punktbelysning. En spotskena kan med fördel användas i exempelvis hall och kök. Spotskenor monteras antingen på takkrok eller skruvas upp i taket och många modeller är dimbara. Vi på Habo Funktionstak inser vikten av belysningen, och även vikten av att den är så flexibel som möjligt.


Med en belysningsskena för tak är belysningen både flyttbar och anpassningsbar, för att du enkelt ska kunna justera och förändra belysningen efter behov. Till belysningsskenor vill man ibland ansluta lampor och andra elektriska apparater som inte kommer med anslutningar anpassade för 3-fas strömskenor. Då finns det ett tillbehör som är en 3-fas adapter, dit man kopplar in sladden från önskad lampa eller apparat. Köp skenor med spotlights från IKEA.


Välj bland en mängd olika produkter till överkomliga, bra priser. Med justerbara spotar i ditt rum kan du rikta ljuset. Köp prisvärda och trendiga taklampor i hög kvalité. Stort utbud från marknadsledande varumärken. Alltid snabba hemleveranser!


Skenorna gör det enkelt att flytta armaturer från en plats till en annan och. Känner ni doften av fredag. The document has moved here. Spotline-skenan sitter dikt tak och Flexline-skenan sitter på distanser ned från taket.


Belysningsskena tak

I anslutningsdon, se kopplings-tillbehör. Snygg och diskret belysningsskena för infällt montage. Till exempel behöver man 4m skena så kan man köpa 2st 2m skenor och kapa den ena till 4m. Sedan kopplar man ihop dem med en sammankoppling.


Fördelen med att använda 2m skenor istället för en 4m belysningsskena är att 4m skenor är väldigt dyra att frakta. I skensystemet finns ett stort antal tillbehör som gör att man kan skapa ett system med belysningsskenor helt anpassat efter sina behov. Kanske kan en vit spotlight vara lämplig för montering i taket medan den rostfria blir en snygg detalj i badrum eller kök. Här finns även Downlight LED i liknande färgutförande.


Lamporna har lång livslängd och passar för infällnad i såväl möbler som tak och bjälkar. I sortimentet ingår också en komplett serie med konsoler för vägg-, golv- samt tak -montage med enkla eller dubbla stänger. Skräddarsydda tillbehör som pendlar, fästen etc.


Undertak i metall är inte bara snyggt, det är funktionellt också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg