fredag 12 januari 2018

Hur funkar storytel

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Sök bland foton, listor och bilder från din skoltid! Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.


Storytel Sverige Hur kan vi hjälpa till? Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar!


Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Vi önskar mycket nöje med ljudböcker! Du vet väl att du kan söka efter ditt problem i sökrutan på hjälpsidan! Om du har provat allt detta ovan och fortfarande har problem så är du välkommen att kontakta support.


Do you want to remove all your recent searches? All recent searches will be deleted. Förklaringen var att trots min uppsägning hade det skickats en ny faktura men fortfarande bara till mailadressen som jag inte kollar.


De kräver betalning av en tjänst som jag inte utnyttjat. Det blir tidernas dyraste lyssnabok a 250kr. Hur laddar jag ner mina böcker? Måste jag vara uppkopplad mot wi-fi?


Hur funkar storytel

Hur tar jag bort mina nedladdade böcker? Tas offline-böckerna bort om jag loggar ut? Behåller jag böckerna jag laddat ner? Hur funkar Sverige egentligen? Och vad händer när det inte funkar ? Varför är det viktigt att ha koll på det?


Vilka bestämmer över oss tio miljoner som bor här? Och hur kan du vara med och påverka nu och i framtiden? Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Hur gör jag om jag vill att ni tar bort information om mig? Vem kontaktar jag om jag har fler frågor kring integritet och personuppgifter?


Hur funkar storytel

Om den inte reagerar på Power-knappen, tryck in ett litet gem eller en pin i det lilla hålet bredvid Power-knappen. Litteratur genom örat – hur funkar det? Men hur lyssnar användaren, hur påverkas berättandet och hur kan fenomenet studeras? Reward-nummer så hjälper vi dig vidare. En hyllning till författarna, rösterna och berättelserna vi älskar.


Historier som påverkat, utmanat och inspirerat oss under året som gått. Inlägg om topp skrivna av storytel. Detta var ingen lätt uppgift kan jag säga. Mina topp-fem böcker ändras hela tiden, det går i perioder det där.


Hur funkar storytel

Användarna betalar en månadsavgift och får fri tillgång till de ljudböcker och e-böcker som finns i tjänsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg