måndag 17 april 2017

Tips på saker att göra

Vi förhandlar så att du slipper. Gå på restaurang mitt i veckan, ha en sleepover med dina vänner och börja vinterbada. Baaam listar roliga och mysiga saker att göra när du har tråkigt. Det råder ingen tvekan om att Mallorca i Spanien är en klassisk favorit, men så har hon också varit ett svenskt semesterparadis i drygt ett halvt decennium.


Vill man uppleva ett Mallis bortom stränder och turistbussar är utbudet stort och varierat, men det finns några klassiska saker att göra som är bra att känna till. London är storfavoriten vi svenskar aldrig tröttnar på. Det finns massor att göra i London.


Antagligen har du sett både ­Buckingham Palace och Madame ­Tussauds vid det här laget. Här är Londontips som tar dig bort från ­turistiga Oxford Street och Piccadilly Circus. Från South Bank och Brick Lane till Harry Potter och The Shard. Guide till Kraków: tips på saker att göra , se och äta. Två dagar i Kraków räcker knappt, du vill gärna ha tre eller till och med fyra dagar här för att hinna se och göra allt som finns att uppleva.


Men här är i alla fall ett gäng med tips från det vi upplevde under vår helg här i Kraków. På Polska Rivieran finner du många sevärdheter så som vacker natur, spa, arkitektur, strand och bad. I denna miniguide delar jag med mig utav mina bästa tips på saker att göra i Sopot och Gdansk. Under mitt besök gjorde jag även en liten video som du kan se ovan.


Tips på saker att se och göra på Rhodos. Rhodos bästa sevärdheter och utflyktsmål Förutom Rhodos stad som är ett måste att besöka om man nu inte bor här under sin vistelse på Rhodos kommer här några av Rhodos främsta sevärdheter. Vill du hitta på något att göra i Stockholm men inte riktigt kommit underfund med vad eller var? Då har du hamnat helt rätt. Vi tipsar om olika sporter som t. Här är tips på saker att göra på nyår om du känner för att resa iväg.


Res upp till fjällen eller iväg till Gotland. Här hittar du en smidig lista på museer, aktiviteter, restauranger och platser värda att besöka i staden. Det är oftast mycket billigt att hyra bil – och bensinen kostar nästan ingenting. Glöm också bort eventuella planer på att göra en liten snabb eftermiddagsutflykt till Key West eller Disneys nöjesparker i Orlando.


Det är mil söderut till Key West och mer än mil till Musse Piggs värld. Men vad gör man egentligen när kalendersidorna plötsligt är tomma? FRIDA ger dig tips på saker du kan göra när du har tråkigt. Amalfikusten består av städer som slingrar sig runt en dramatisk kust med azurblått hav och pastellfärgade hus. Amalfikusten är kanske en av världens vackraste plaster och definitivt ett av de bästa resmålen i Italien.


Vi spenderade dagar på Amalfikusten och här nedan är våra bästa tips och saker att göra på Amalfikusten. Snart är det dags att byta ut sandaler mot kängor och leta fram regnkläder och halsdukar i garderoben. Men hösten innebär inte bara regn och rusk utan även mysiga kvällar, krispig luft och vacker natur. Vi gör just nu en resa i Algarve med vår husbil och kan passa på att bjuda på några tips.


Albufeira är en trevlig semesterstad med vackra stränder, en charmig småbåtshamn, en mysig gammal stadskärna och livliga marknader. Det är också intressant att se utställningarna med gamla skrifter och filmer. Varje onsdag, i alla fall under vår och höstsäsongerna, spelar man kammarmusik på museet.


Tips på saker att göra

Förutom de fasta utställningarna så anordnar man även specialutställningar med olika teman. Uppskattade du tipsen om vad som finns att göra i Åbo? Jag må vara partisk, men för mig är och förblir min hemstad Sveriges finaste sommarstad! Här kommer tips på saker att se och att göra i Karlskrona.


Vy från Stumholmen med utsikt över den karaktäristiskt gula Aspöfärjan. Gammal kärlek rostar tydligen aldrig. Att göra i Karlskrona.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg