onsdag 26 april 2017

Terapi ungdom stockholm

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Hos Mindyourmind får du träffa en leg. Rapporter om barn och unga. När du behöver snabb och effektiv hjälp av en psykolog ska du vända dig till AlmaGruppen.


Vi är specialiserade på att hjälpa ungdomar och unga vuxna och har gjort det i många år.

Hit kan även vuxna vända sig. Ett annat sådant exempel är RFSL, Riksförbundet för sexuellt likaberättigande. De hjälper dig som funderar över din egen könsidentitet eller sexualitet.


Tyvärr mår många HBTQ- ungdomar dåligt idag. Allra sämst mår transpersoner. För ungdomar som inte längre har leken som uttrycksform får samtalet en allt större betydelse. Men terapeuten har en mer aktiv hållning och ett mer personligt förhållningssätt än i vuxenpsykoterapi. Tonåringar kan gå i både långa och kortare individualkontakter av psykodynamisk inriktad terapi.


Psykodynamisk grund integrerad med en rad metoder. Fokus på följsam anpassning utifrån situation och person. Stockholm Psykoterapi och samtal med bred inriktning. Vi arbetar också med Compassionfokuserad Terapi (CFT).


Hur arbetar vi med psykoterapi? I samtalen börjar vi oftast med en analys och kartläggning för att tillsammans förstå ditt problem och komma fram till konkreta mål med terapin. KBTgruppen erbjuder terapi utifrån kognitiv beteendeterapi.


Alla våra samtalsterapeuter är leg. Vi utför även psykologisk utredning och testning.

Eye Movement Desensitization and. Mentaliseringbaserad terapi för ungdomar (MBT-A, Mentalization Based Treatment for Adolescents) Ansök Kursplan. Terapin är aktiv, både på och mellan sessionerna.


Vi tittar på historien för att förstå hur den format oss men har sedan fokus framåt för att komma vidare mot det som vi värderar som viktigt i livet. Privat mottagning för barn, ungdomar och föräldrar. Obs: Ni kan vända er till mottagningen utan föregående remiss eller hänvisning.


Jag berättar om hur KBT- terapi fungerar och vi kommer överens om dina mål. På det sättet får vi en bra grund att stå på inför din terapistart. När du mailar – uppge gärna ditt telefonnummer. Vi ger stöd och behandling för barn och ungdomar med psykiska problem. Den psykodynamiska terapin var upp till sessioner med upp till sessioner för ungdomens vårdnadshavare.


Manualen för den psykodynamiska behandlingen finns nu publicerad och går att hitta till exempel här. KBT-behandlingen var upp till sessioner med upp till familjesessioner. Behandlingen var anpassad till ungdomar.


Integrativ inriktning med psykodynamisk affekt fokuserad terapi , KBT samt relationell terapi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg