onsdag 5 april 2017

Genomtrampningsskydd tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Lagras i obruten förpackning eller så att den ej utsätts för fukt och värme. Materialet är UV- och alkalistabiliserat.


Underlagstaket är luft- och ångtätt. Bison Underlagstak uppfyller Arbetsmiljöverkets krav på genomtrampningsskydd i tak och bjälklag. Istället för att göra skarvarbeten uppe på taket färdigställs hela tätskiktet i fabrik.


Sedan fixeras det på taket med hjälp av magnetisk induktion.

Det blir tätt och det går snabbt med hjälp av nytt taksystem. Används på byggnadens insida som kombinerad ångspärr och genomtrampningsskydd i tak. Finns i flera varianter MÅTT.


Säkerhetsväven ska monteras på isoleringens varma sida. Fönster levereras direkt från leverantör till en kostnad av 1kr. Uterum, entrétak, tillbehör till kompletta tak , kompletta tak och vikpartier levereras direkt från leverantör till en kostnad av 1kr. För närvarande erbjuds inte frakt av virke och tyngre byggmaterial. Dessa artiklar kan enbart hämtas i butik.


Tak fyller många funktioner förutom att de kan vara mycket vackra och starkt bidra till husets estetik genom fina tegelpannor eller ett snyggt färgat plåttak. Taket stänger ute regn och väta och behöver vara slitstarkt och väderbeständigt. Särskilt med tanke på vårt nordiska klimat som kan vara tufft året runt. Isola Tyvek för väggar och tak. Marknadens mest diffusionsöppna och fuktsäkra vindskydd och underlagstak ger fuktsäkra och energieffektiva byggnader.


Tak på underlag av fribärande läkt visas för täckning med betongpannor, tegelpannor eller profilerad plåt. Principlösningar för tak med underlag av åsar eller balkar och med profilerad plåt eller bärande träullselement redovisas även. MÅNDAG - FREDAG Kontor: 8. Gör taket till en tryggare arbetsplats med TJB:s taksäkerhetssystem – ett modernt och välutvecklat system som passar alla typer av tak.


Självklart uppfyller systemet alla krav och ja, du gissar rätt – det går att montera snabbt och enkelt.

Ett billigt genomtrampningsskydd på eternittaket hade räckt. Genomtrampningsskydd hade medfört en ökad risk för snubbling. Eftersom taket var nästan platt hade det inte gått att ha stege, eftersom det då förelegat en. Eftersom varm luft stiger är risken för kondensbildning vid den nivå, där tak. Produkten är lämpad som underlagstäckning under alla takmaterial och materialet fungerar även som genomtrampningsskydd.


Underlagstaket ser till att hålla takkonstruktionen och vindsutrymmet torrt även om det skulle tränga in regn- eller smältvatten under takbeläggningen. Folien levereras plan eller dubbelvikt. Bison säkerhetsväv uppfyller Arbetsmiljöverkets krav på genomtrampningsskydd i tak och bjälklag. Väven består av armerad åldringsbetändig ca mm tjock polyeten.


Icopal Bastufolie Används som ångspärr i varma utrymmen, till exempel bastu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg