onsdag 26 april 2017

Stockholms stad familjerådgivning

Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling. Vi erbjuder professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer. Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL. Avgiften är lika stor oavsett vilken familjerådgivare du väljer. Det innebär att du som vill ha familjerådgivning och bor i Stockholm kan välja mellan ett antal godkända utförare, både stadens egen familjerådgivning och privata utförare, till samma avgift.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Stockholms stad erbjuder familjerådgivning genom kundval till alla som bor i staden. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi har lång utbildning och lång erfarenhet av att arbeta med familjer och par.


Vi är legitimerade psykologer och legitimerade psykoterapeuter familjerådgivare och familjeterapeut. Ansökan om att delta i valfrihetssystemet som utförare ska lämnas elektroniskt i upphandlingsstödsystemet TendSign. Inloggningsuppgifter får du vid ditt första besök på TendSign och det är kostnadsfritt.


Stockholms stad familjerådgivning

Kyrkans familjerådgivning har respekt för varje människas förhållningssätt till livet oavsett etnicitet, sexualitet, religion eller livsåskådning. Avtal finns också med flera församlingar för. Vi tillämpar flextid och har förkortad arbetstid under perioden maj-augusti.


Du behöver inget så kallat biståndsbeslut för att komma till oss. All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler. Hitta och få information om familjerådgivningen stockholms stad stockholm i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Vi erbjuder familjerådgivning i avtal med Stockholm , Haninge, Huddinge, Österåker, Sigtuna, Dandery Lidingö, Täby, Tyresö, Järfälla, Solna, Sollentuna. Certifieringen är resultatet av ett halvt års utbildning i regi av RFSL (Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter).


Stockholms stad familjerådgivning

Familjerådgivning kostar 4kronor per samtal, samtalstiden är minuter. Hon har en relationell grundutbildning i psykoterapi på psykodynamisk och systemisk grund med kognitiv orientering, har läst metoder i klinisk sexologi samt har en grundkurs i EFT (Emotionally Focused Couples Therapy). Våra mottagningar finns i Stockholm City, Stockholm Södermalm, Sollentuna, Täby och Norrtälje. Klicka på den mottagning som du vill besöka så får du mer information om mottagningen och dess medarbetare.


Om du inte kan eller vill välja familjerådgivning själv har Lidingö stad ett system där ett så kallat icke-valsalternativ tilldelas dig. Icke-valsalternativen varierar månadsvis. Kundcenter ger dig kontrollnumret till det aktuella icke-valsalternativet. City psykologhus är en privat psykologmottagning belägen mitt i Stockholm City, vid Hötorget.


Vi erbjuder tjänster till privatpersoner och företag samt kommunal familjerådgivning. Ofta hittar man tillbaka till varandra. Ibland är en separationen oundviklig. Men också i det som gick fel finns möjligheter. I familjerådgivningen erbjuds de sökande hjälp att söka sig fram till olika problemlösningar.


Magdalena har drygt års erfarenhet av arbete som socionom från kriminalvår barn- och ungdomspsykiatri, rehabilitering, arbete inom somatisk vård och familjerådgivning. Mentea AB har avtal med Stockholms Stad om att erbjuda familjerådgivning. Paret och familjerådgivaren kommer överens om en målsättning med samtalen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg