fredag 7 april 2017

Att göra på korfu

Följ med Apollo till Korfu. Boka din drömsemester redan idag! Här finns de bästa familjehotellen. Vi förhandlar så att du slipper.


Sevärdheter i Korfu : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Korfu , Grekland på TripAdvisor. Korfu är en av Greklands mest besökta öar och återkommande favorit hos många resenärer.

Här är Sevärdheter och Saker att göra på Korfu. Aktiviteter med höga betyg för smekmånad i Korfu : De populäraste sakerna att göra på smekmånad i Korfu. Ett tips är att boka en hyrbil via din researrangör innan du kommer ner till Korfu , det brukar bli bra mycket billigare än att boka på plats. Bra paketpriser gör också att det oftast inte speciellt mycket dyrare att hyra bil en hel vecka, jämfört med att hyra den två-tre dagar. Korfu stad (Kerkyra) Old Town, Korfu stad.


Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Grekland. Staden gömdes här på medeltiden för att undvika härjande pirater och blev snabbt den rikaste på ön. I dag bor bara en handfull personer kvar och de flesta husen är ruiner (eller är på väg att bli det).


De många nyfikna turisterna gör att ett hotell och flera tavernor har överlevt.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser. Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar. Genom att klicka på eller navigera på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Guld och silver, silversmedar gör skålar och brickor i gammal grekisk och venetiansk design.


Att utforska de gamla ruinerna i Butrint är absolut ett måste att göra när man är i Saranda. Att besöka Butrint var definitivt en av mina favoriter när det gäller saker att göra i Saranda. Agios Gordios - Black rock beach En populär sandstrand på västra Korfu med riktigt fin sand.


Håll dig på den högra delen av stranden, den vänstra är stenigare och svårare att komma ner i vattnet på. På de flesta resmål kan du förboka dina utflykter redan hemma. Det gör du antingen här eller via vår app – oavsett om du reser med Apollo eller inte. Vill du vänta med att boka dina utflykter tills du är nere på resmålet går det givetvis också bra!


Då är det enklast att boka utflykten direkt via din reseledare. Dublin Zoo ligger i vackra Phoenix Park och är en av Irlands mest populära attraktioner, och detta av goda skäl. Djur från hela världen gör djurparken till en trevlig paus från alla besöken på museer. Om du inte kan ta dig till djurparken kan du ta del av den via djurparkens hemsida som har live kamera-inspelning av djuren. Reser du till Lefkas har du alltid något att göra.


Längs Lefkas västkust ligger några av Greklands verkliga pärlor till stränder. Koppla av på stranden, ta en segeltur på Joniska havet eller gör en härlig utflykt till någon av de kringliggande bergsbyarna. Topp saker att göra i Krakow.

Otroliga Polen – saker att se och göra. Weekendresor: billigaste städerna i Europa för en weekend. Skyscanner är världens resesökmotor och hjälper dig att få dina pengar att räcka längre på flyg, hotell och hyrbilar.


Korfu anses vara den grönaste av alla grekiska öar och många av de 3-miljoner olivträden, som utgör en stor del av grönskan, planterades av venetianarna för mer än 5år sedan. Den höga luftfuktigheten och regnet vintertid gör att övrig växtlighet trivs och frodas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg