torsdag 20 april 2017

Att göra på phi phi island

Boka våra skräddarsydda rundturer! Erbjudande med Viator. Upplev mer av Reykjavik för mindre. Andra turistattraktioner här ! Sök och boka hotell online.

Boka ditt Hotell i Phi Phi -öarna. Vi förhandlar så att du slipper. Phi Phi Island bjuder på fantastiska dykvatten vilket gör att många med dykcertifikat åker hit på semestern. Det finns nämligen ett flertal kurser som man kan gå på plats. Sevärdheter i Ko Phi Phi Don: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Ko Phi Phi Don, Thailand på TripAdvisor.


Snorkling och dykning är av naturliga skäl de två absolut populäraste aktiviteterna att göra på PhiPhi-Island. Både snorklingsbåtar och dykbåtar ger sig dagligen ut på det turkosa vattnet.

Vill du hålla dig på land finns Tonsai Village där du kan shoppa, äta god mat och slappna av. Phuket ligger Phi - Phi Islands som består av öarna Phi - Phi Don och Phi - Phi Leh. Den största orsaken till att turister väljer att åka till Phi Phi Island är dess fina stränder och fantastiska vatten att bada, snorkla och dyka i. Detta gäller oavsett vilken strand som väljs men visst finns de vissa skillnader stränderna mellan. Den del av Phi Phi Island som båtarna kommer till från fastlandet heter Ton.


Tänk på att forumet är till för att sprida tips och råd om resor. Visa respekt och använd alltid en vänlig ton. Det är inte tillåtet att göra ett inlägg i eget kommersiellt syfte.


Läs gärna mer i våra användarvillkor. Som alltid på resor handlar det om att visa respekt för den kultur som finns på platsen. Respekt är att inte bada naken och definitivt ha på sig anständig klädsel när man besöker de heliga platserna som finns runt om på ön.


Allmänna råd som gör semesterupplevelsen bättre Myggmedel. Köp myggmedel på plats på Phi Phi Island då. Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser.


Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar.

Genom att klicka på eller navigera på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Jag och sambon har äntligen bokat resa till Thailand! Det är visserligen långt kvar, åker i november och ska va där dagar, men det är kul att drömma :)Vi ska bo vid karon beach på phuket och undrar vade ni har för tips och ideer på utflykter? Kan man ta sig på en dags utflykt till phi phi däri.


Koh Phi Phi i Thailand! Många kommer till denna underbara ö för att dyka, snorkla, slappa i solen och framförallt komma ifrån vägar, bilar, bussar, buller och stressen. Ton Sai eller på närliggande stränder, som t. Boka Hotell i Phi Phi -öarna, Thailand!


Att göra i Phi Phi Island. Resor till Phi Phi öarna är en resa till naturen, det är den som dominerar på Phi Phi öarna och ekoturismen är stor. Phi Phi Cliff Beach Resort, Paradise Pearl Bungalows och Phi Phi Hotel har fått höga betyg av resenärer på Phi Phi -öarna för utsikten från deras hotellrum. Gäster som har bott på Phi Phi -öarna har också varit nöjda med utsikten från rummen på de här hotellen: U Rip Resort, P. Palmtree Resort och Phi Phi Pagarang House. Bo på stranden på Phi Phi.


Ving har flera bra hotell på ön, till exempel Phi Phi Island Village Beach Resort, en lummig bungalowby på öns utsida. Här får du en lugn och avkopplande resa där du bor i en bungalow omgiven av en trädgård med kokospalmer, bougainvillea och annan grönska. Men ön Phi Phi Island är också en underbar ö för att sola, bada, dyka och vattensporta på. Det är enkelt att ta sig till ön då det går dagliga färjor under hela högsäsongen från Phuket.


På ön finns en rad olika boenden att välja blan från billiga hotellrum till dyrare bungalows. Phi Phi är inte så stort, så det är lätt att ta sig över allt på fot. Eller så tar du en taxibåt bort till Long Island osv för att få lite variation. Förutom en handfull flakmopeder finns inga motorfordon på Phi Phi Don. Ta dig runt till fots eller med en långsvansbåt.


Du kan också chartra en egen båt och ta dig till Phi Phi Leh, Maya Beach, Bamboo Island med mera. Nämn Phuket och de flesta kommer säkert att tänka på populära Phi Phi Island. Hit tar sig de som vill komma undan stress, buller och stadsliv.


Här finns inga bilar, inga vägar, inga måsten. Phi Phi Island är en underbar ö för eftertänksamhet, lugn och ro samt erbjuder underbara förhållanden för sol, bad och en del vattenaktiviteter. En perfekt, lugn strand att njuta på. Baht per person och man kan få tag i båtar både på dagen och natten.


Dock kan priset vara lite högre efter att mörkret har fallit och ligger på ca.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg