tisdag 18 april 2017

Reskompis

Jag heter Ida och är år, jag söker en reskompis som vill hänga med till Asien i slutet av februari till typ maj. Jag har varit i Thailand flera gånger så är lite sugen på att resa runt och se mer av Asien. Väl på semestern så gillar jag att sola och bada men blir lätt rastlös så gillar att. Inget att åka på resa med?


Söker reskompis (kvinnlig ej lesbisk) till sol och ba vill ha lugna dagar på stranden och ev shopping på em.

Givetvis kanske man inte alltid har sån tur som jag haft, men jag kan nästan garantera att där finns någon reskompis där ute för dig också ifall du inte vill åka iväg själv. Var flexibel när du letar efter en reskompis. Man kan inte vara allt för kräsen när man söker runt efter en reskompis. Dessutom har du chansen att besöka din nya reskompis profil och ta reda på om ni kanske delar något mer intresse – förutom resor. På reseguiden kan du både söka eller annonsera efter en ny kompis.


Kanske vill din kompis barndomskompis åka med dig, din syrras klasskompis eller en grannes bästis. Maria Karlsson, 2 från Göteborg fick hon bra kontakt med. Ett telefonsamtal och två mejl senare bestämde de sig för att träffas på riktigt.

De möttes på ett kafé i Helsingborg. Vi hade ungefär samma tankar och önskemål. Under julhelgerna godkänns inga nya kontaktannonser. VÄLKOMMEN TILL SENIORENS KONTAKTANNONSER!


Här kan medlemmar i SPF. Eftersom att mina senaste ”Hitta en reskompis inlägg” har blivit så populära och efterfrågade och flera stycken utav er skrivit och berättat om nya vänner ni hittat och resor ni gjort så kan jag ju inte låta bli att göra detta en gång till. Våra singelresor i Asien är till för dig som reser ensam, eller tillsammans med kompisar. En singelresa är ett roligt, prisvärt och praktiskt sätt att resa!


Annonsen ligger kvar i högst dagar. Diskussionen Reskompis sökes nu! Välkommen in och ta dig en titt! Sugen på singelresa , men du vet inte vart? Vi har testat samtliga sajter och vet vart singlarna finns.


Vi har utvärderat: Äkta singelresor Idéen bakom äkta singelresor är följande: Arrangören arrangerar en singelresa med t. Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. Du kanske inte lyckas hitta en reskompis som är perfekt direkt och det är helt okej.

Det kommer att ta tid men det är en lärorik erfarenhet. Om du gillar museer och din kompis tycker om att hoppa fallskärm kan ni ju fortfarande ha en fantastisk resa. Och att det är trist att vara tillbaka i Stockholm igen utan puder och inget att göra? Jag tänker i alla fall resa runt i Europa under sommaren och behöver en reskompis , tjej eller kille.


Vill åka i december eller januari. Någon som vill följa med? Den nya appen är din reskompis på när- och fjärrtåg.


I VR Matkalla -appen kan du köpa enkelbiljetter till både när- och fjärrtrafiken samt välja platserna åt ditt resesällskap på vagnkartan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg