torsdag 6 april 2017

Skapa ett konto

Skapa ett konto

Välkommen till Naturkompaniet! Gör vardagen till ett äventyr! Du får använda bokstäver, siffror och punkter.


Skapa ett konto

Så här skapar du ett nytt Microsoft- konto för att använda Microsofts tjänster. Skapa ett nytt Microsoft- konto Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. G Suite kostar från USD per användare och månad.


Följande ingår: ett annonsfritt Gmail- konto för jobbet med företagets domännamn, t. Skapa ditt konto , hitta all din personliga information och dina fördelar med Sephora-kortet. Om du eller din organisation använder onlinetjänsten för första gången kan du skapa ett konto genom att klicka på länken nedan. Din organisation kan ha flera konton.


Skapa ett konto

Börja gärna med att kontrollera om det redan finns konton registrerade genom att fylla i organisationsnummer (nnnnnn-nnnn) i fältet nedan och klicka på. Med ett konto kan du se dina beställningar, ändra dina uppgifter och prova på våra webbtjänster. Läs mer längre ner på sidan. Om du ser ett meddelande om att det redan finns ett konto med ditt mobilnummer måste du vänta några dagar med att försöka lägga till det på kontot. Testa att skapa ett konto med en e-postadress istället för ett mobilnummer.


Om du använder Apples tjänster har du redan ett Apple-ID och behöver inte skapa ett nytt. Läs om hur du loggar in, hanterar och skyddar ditt konto. Hitta ditt Apple-ID genom att ange ditt namn och din e-postadress på Apple-ID-kontosidan. Du kan använda ett Outlook. Om du vill skydda ditt Norton- konto med tvåfaktorsautentisering väljer du landskoden och anger ditt mobilnummer.


Välj ditt land eller region i listrutan Region. Markera Skicka produktuppdateringar, erbjudanden och nyhetsbrev om säkerhet via e-post till mig om du vill få sådan information från Symantec. Klicka på Skapa konto. Här kan du skapa ett konto genom att fylla i formuläret. Har du problem med att skapa kontot ? Det kan bero på att din internetuppkoppling har avbrutits eller på att PlayStation Network genomgår underhåll.


Kontrollera din internetanslutning och gå in på PSN-statussidan. Om du inte kan skapa ett konto eftersom din e-postadress redan används kan du kontakta oss för att verifiera e-postkontot. Logga in med ditt Microsoft- konto.


En plats att sköta allt på. Innan du kan skapa ett konto på arbetsformedlingen. Syftet är att vi vill förhindra oseriös användning. Tjänsterna på vår webbplats får bara användas i syften som framgår av respektive tjänst.


Ditt Adobe ID är din e-postadress. Använd samma Adobe ID för att koppla alla dina planer och produkter från Adobe till ett enda konto. Ett Adobe ID är en förutsättning för en säker och anpassad användning av program och tjänster från Adobe, och det krävs när du vill köpa Adobe-produkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg