torsdag 27 april 2017

Relationsterapi

I alla relationer uppstår det konflikter och meningsskiljaktigheter. Relationers mående går upp och ner och ibland kan nedgången bli en djupare svacka för en eller båda och till slut ifrågasätts relationen. Par som tar kontakt med oss är ofta upprörda, arga, chockade, desperata och ledsna. Några är relativt nygifta och kan inte förstå hur de har rasat ner från kärlekens svindlande höjder till ett träsk av konflikter och hopplöshet. Vi erbjuder ett kostnadsfritt introduktionssamtal om min där vi pratar om er situation och hur vi bäst kan hjälpa er.


Anmäl dig online Vi återkommer snarast, vanligtvis inom timmar.

Genom att gå i relationsterapi så utvecklas nya och mer konstruktiva beteendemönster som ökar er livskvalitet. Välkommen till mig, Ewa Borgström. Var du än befinner dig på din resa möter jag dig just där du är för stunden. Samtalsterapi, coaching, par- och relationsterapi med mera i centrala Göteborg.


Relationsterapi rykker allermest, når begge parter deltager aktivt. Du bliver klogere på dig selv og dine egne reaktioner og det er jo halvdelen af forholdet. Metoden bygger på mångårig erfarenhet av psykoterapi med par.


Metoden är integrativ och kognitiv, systemisk, kommunikationsteoretisk och objektsrelationsteoretisk psykologi.

Varför relationsterapi ? Lära er att kommunicera på ett sätt som leder till kontakt – oavsett om ni ska fortsätta som par eller inte. Hjälpa er att ”prata om det som inte går att prata om” med ett gott resultat. Inspirera er till att se den ”stora bilden” av hur det är att vara mänsklig.


Det finns många orsaker till relationsproblem. Men försök att undvika dessa genom att underhålla relationen. Vid problem kan parterapi hjälpa. Känner du dig nedstämd eller ångestfylld? Upplever du att du sitter fast, i en besvärlig relation eller kanske i hela din levnadssituation?


Men er det af den ene eller anden grund ikke muligt, så kan du komme et langt stykke vej ved bare at arbejde med din andel af relationen. Dagens samhälle har ett högt tempo och det är många som har svårt att få ihop livets pussel. Jag och sambon verkar ha kommunikationsproblem och vi vill göra.


Vi har alla vår historia där vi som små barn varit helt beroende av de vuxna som tagit hand om oss. Den kvalitét som de erbjudit oss i våra första relationer. IMAGO relationsterapi tar oss till djupare nivåer i våra relationer, återskapar den kärlek, närhet och kontakt vi innerligt längtar efter men har förlorat och ibland känner rädsla inför.


När förälskelsen klingar av möter vi besvikelse och tomhet, romantiken förbyts till kamp. Problem på jobbet,i relationen,i livet? Behöver du någon att tala med?

Par-och relationsterapi. Avslappning med quidad meditation. VAD BEHÖVER DU JUST NU? Ibland behöver vi stanna upp. Relationsmottagningen är en psykoterapimottagning på Storgatan 32A (1tr) i Linköping som erbjuder parterapi, individuell terapi och familjeterapi.


Imago relationsterapi har utvecklats av psykologerna och paret Harville Hendrix och Helen Hunt i USA. Metoden är forskningsbaserad och bygger på mångårig erfarenhet av psykoterapi med par.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg