onsdag 5 april 2017

Kärlekens fem språk ljudbok

Ingen bindningstid - Enormt utbud av ljudböcker och e-böcker - Se topplistan nu! Köp ljudböcker hos Adlibris till lågt pris. Ladda ner och börja lyssna direkt i mobilen.


Provlyssna på ljudboken innan köp. Här är de bästa ljudbokstjänsterna. Prova alla gratis utan bindningstid.

Den är fylld med inspirerande illustrationer och citat som hjälper till att sätta fokus på de fem sätten att uttrycka och uppleva kärlek , samtidigt som du får en avkopplande och skön stund. Kärlekens fem språk är en hjälp till att bättre förstå varandras sätt att visa kärlek. Boken används också för utbildning, som samtalsunderlag och i äktenskapskurser. I översättning av Anne Holmdahl. Fem sätt att visa kärlek på.


Psykologen Gary Chapman har identifierat de vanligaste sätten vi visar vår kärlek på. Lär dig ditt språk (och din partners!) för att bättre kunna visa er kärlek till varandra! Alla fem språken behövs i en relation.

Det kärleksspråk som vi tycker om att ge kärlek på är ofta också det språk som vi vill ha kärlek på. Fem gånger mer kärlek , eller med andra ord: att ge sina barn fem gånger så mycket positiv uppmärksamhet som tjat, tillsägelser och gränssättning är ett förhållningssätt som ger stor utdelning! Den här boken visar hur man som förälder gör detta. Kärleken behöver inte försvinna i en relation, men för att hålla den vid liv måste de flesta lära sig sin partners kärleksspråk.


Det håller inte att uttrycka den kärlek vi känner på vårt eget kärleksspråk om vår partner talar ett annat kärleksspråk. Upptäck kärlekens olika språk har sålts i över fem miljoner exemplar och getts ut på ett fyrtiotal språk. Gary reser över hela världen och håller föredrag och har även ett radioprogram som sänds på 2stationer.


I boken, som blev en bästsäljare, beskrivs de fem olika sätt på vilka vi kan uttrycka vår kärlek till vår partner. De omåttligt populära detektivernas sextonde fall går i kärlekens tecken. Valleby ska ha en kärleksfestival: i kärlekens tecken ska pengar samlas in till världens fattiga barn. Muhammed Karat har lovat att betala fem kronor för varje puss eller kyss som Lasse och Maja kan registrera.


Du behöver vara inloggad på Minabibliotek för att kunna reservera denna titel. Fysisk beröringDenna nya och reviderade upplaga innehåller även ett nyfram­taget kärleksspråkstest som hjälper läsaren att upptäcka sitt kärleksspråk. Gary Chapman är författare och föreståndare för Marriage and Family Life Consultants, Inc. Jag hade inte varit på det klara med hur tydligt både mitt och hans kärleksspråk var och vilka saker jag behövde bli mer uppmärksam på.


Allt för att båda vår kärlekstankar ska hållas fyllda. Den är skriven av en amerikansk parterapeut som jobbat med många par och kommit fram till att det finns framförallt fem stycken huvudspråk för kärlek.

Beata Ernman om diagnoserna i sitt liv: ”Jag trodde det var fel på… - Malou Efter tio (TV4) - Duration: 15:47. Vi uttrycker och tar emot kärlek på olika sätt. Spara i ny önskelista. Men talar ni samma språk ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg