torsdag 10 mars 2016

Tv4 play bonde söker fru

Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 12. Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av. Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev.


Då ska du självklart söka ! Det blir en intensiv dag med en hel del pirr i magen, pinsamma tystnader och röda kinder när Erik, Beatrice, Ingvar och Rolf genomför sina speed-dejter. Varje bonde måste träffa tio potentiella partners och vissa flörtar mer än andra. Vi söker nu nya bönder till nästa års säsong.


Brevskrivare och bönder gör sig redo för midsommarfest. Romantiken hänger i luften och alla ser fram emot att spendera mer tid ihop. Titta på, streama online tv, serier och filmer gratis. Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik.


Till hösten släpper TVett nytt bonde -prograBönderna berättar allt. Bönderna ställs inför ett ytterligare svårt beslut och var och en funderar ordentligt innan de gör sitt val. Samtidigt som bönderna försöker känna efter vem som är den rätta, upptäcker Adam sin romantiska sida och Julz får äntligen en kyss. Genom åren har flera av paren gift sig, fått barn och lever ännu ihop på gårdar runt om i landet. För den som inte kan få nog av kärlekstörstande bönder kommer här en mycket glädjande nyhet.


Programledare är förstås Linda. I programmet beskriver de sin brinnande kärlek men tyvärr gjorde paret slut tidigare i år. Något som Erica gick ut med på sin Instagram. Här kan du läsa om deltagarna och vad som händer i varje avsnitt.


Tv4 play bonde söker fru

LÄS MER: Alla nyheter om Susanna i Bonde Söker Fru. Jimmy och hans tjejer tar cyklarna ut på dejt och det uppstår en situation där en av tjejerna upplever att en annan tjej försöker preja henne av väg i ett försök att komma närmare Jimmy! En av de tilltänkta bönderna sparkades bara veckor innan avsnittet visas i TV, efter att produktionen fått information om att han inte är singel. En av dem är avokadobonde, en är vinbonde, en jobbar med kor och en odlar frukt och grönsaker. Hårt arbetande drivna och helt underbara bönder som valt ett bondeliv utanför Sveriges gränser.


Jag tror ni kommer att tycka om dem mycket! Premiären för bonde söker fru jorden runt är snart – måndag den oktober i tv! Redan i mars i år uppdagades det att en av bönderna var på väg att lura till sig en plats genom att hävda att han var singel. Så ni väljer inte bort honom. Med facit i hand är Erik Ohlsson nöjd med att han inte blev utvald till tv-programmet.


Tv4 play bonde söker fru

Nu efteråt känns det bara skönt egentligen, jag är glad att det blev som det blev. Kärlekssommaren är över och det har blivit dags för Linda att se hur det gått för våra bönder efter programmet. På C More streamar du utan reklam via tv, dator eller app.


Prova veckor gratis - utan bindningstid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg