måndag 28 mars 2016

Psykoterapi västerås

Välkommen till Kensaq. Hitta Boende Saalbach idag! AL är en psykoterapimottagning centralt i Västerås. Vi är utförare för familjerådgivning i Enköping kommun och Upplands-Bro kommun.


Psykoterapimottagning finns i Västerås , Örebro, Enköping och Stockholm. Jag är sedan många år legitimerad psykoterapeut, inriktning KBT, med auktorisation av sfKBT och är utbildad handledare.

Om man mår psykiskt dåligt, går igenom en svår livssituation eller har frågor om livet kan man själv ta kontakt med våra mottagningar för att boka tid för samtal. All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler. Hos oss kan du gå i individuell psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Familjerådgivningen har sträng sekretess, som bland annat innebär att det är möjligt att vara anonym. Varje samtal varar i genomsnitt en och en halv timme.


För dig som bor i Västerås tas en avgift på 1kronor ut. Kbt i Västerås , KBT, Kognitiv beteendeterapi, Kognitiv psykoterapi , Kognitiv terapi, Par-terapi, Familjeterapi, Familjebehandling, Coachning, Handledning. Vi har lokaler på Hållgatan 4. Vi som arbetar här är socionomer och legitimerade psykoterapeuter och har lång erfarenhet av att arbeta med människor.

Legitimerad psykoterapeut är en vidare­utbildning och skyddad yrkestitel och innebär en kvalitetssäkring. Min mottagning ligger på Norra Källgatan i Västerås. Jag tar inte längre emot nya klienter, men jag fortsätter med mina nuvarande.


Psykoterapeut och har lång erfarenhet av både psykiatri och privat mottagning. Tidigare kontakter är självklart välkomna tillbaka. Presentation in English Dynamisk psykoterapi Om psykoterapi Om psykoterapeuter Om psykoterapiutbildning Om psykoterapiforskning. Arbetsgrupper Aktuella skrivelser Etik psykoterapeuter Etik handledare Handledning. När du går i psykoterapi innebär det att du och psykoterapeuten samarbetar enligt en gemensam överenskommelse.


Innan terapin börjar kommer du och din behandlare överens om vad du vill uppnå med terapin. Sedan samarbetar ni för att uppnå det målet. Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. Vi erbjuder professionell hjälp med psykoterapi. Läs mer och kontakta mig online.


KBT psykoterapi i Västerås ! Du kanske har det jobbigt just nu eller har det besvärligt i din relation? Känner du att det vore bra att prata med någon professionell utomstående person? Då har du kommit rätt!


Bjerkehag Hemlin Karin. Här kan du se hela vår lista på bästa psykoterapeuter Västerås och deras omgivning recenserade från StarOfService-community from Västerås - Västmanland.

Samtalsterapi och personlig utveckling AB. Vill du själv välja din terapeut? Vi är psykoterapeuter och psykologer som jobbar här, med olika bakgrund och metoder. Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer. Psykologisk behandling är tyvärr inte offentligt finansierat.


Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Kbt Kognitiv Beteendeterapi Västerås Företag eniro. Västerås stad kan ge stöd åt dig och din familj på flera olika sätt beroende på din situation.


Kontakta socialtjänsten så hjälper de dig vidare till rätt stöd och hjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg