torsdag 10 mars 2016

Hur blir man bra på att kyssas

Som man skulle jag säga att bara rida är en sak. Att man har en höftrörelse i samband med att man går upp, som är aningen framåt. De flesta vill inte eller behöver inte öva kyssande – efter de första kyssarna får du reda på vad din partner gillar och du blir mer självsäker.


Oftast blir du en bra kyssare genom att kyssas Men, om du saknar självsäkerheten kan det vara bra att öva kyssande innan du kysser den kille eller tjej som du dejtar. Hur kan du öva kyssande? Medan procent av tillfrågade kvinnor gärna blir kyssta vid nacken, är det bara procent av alla män som gillar det.

Ett vanligt klagomål hos kvinnor är att ens partner inte kysser tillräckligt variationsrikt. Män vill gärna se ”mer tunga”, och att hånglet ska vara mer intensivt. Glöm inte att ge andra erogena zoner uppmärksamhet än bara munnen och läpparna för en perfekt kyss.


I stundens hetta kan du kyssa ömt bakom örat eller på halsen. När du drar dig bort från kyssen ge en liten puss på kinden så att din dejt vill ha mer. Jag tycker att jag är jätte dålig på att kyssas.


Det beror framförallt på att jag inte haft så mycket erfarenhet av detta. Det man ofta ser folk göra när de kysser varandra är att de stoppar in tungan på ett sätt som jag inte klarar av (har liten tunga), vrider och vänder på huvet etc. Visst, några testar att kyssas med en tomat eller med sin kudde.

Men kom ihåg, det är ingen som kysser dig tillbaka. Det är svårt att veta hur det ska kännas att hångla och hur du ska göra. Testa dig fram så kommer du till slut att veta vad du tycker om!


Därför blundar du när du kysser någon Svaren på. Kanske en konstig fråga, men jag har funderat lite på hur bra jag egentligen är på att kyssas , jag ser mig nog som rätt. Sug på en isbit till den blir riktigt liten och svälj den innan du kysser din älskling. Blunda under kyssen, pausa ett par sekunder och titta din älskling djupt i ögonen innan du kysser honom eller henne igen… Det kommer att pirra i hela kroppen, vi lovar!


För den som vill bli bättre på att kyssas kan det vara värt att kolla in Hälsolivs tips här. En snabblektion: närma dig din partners mun långsamt och med äkta känsla. Smaka försiktigt på läpparna och vänta på gensvar. Om det känns rätt, fördjupa stegvis mötet mellan era läppar och tungor. Det finns ingen lag på hur man hånglar ofta kommer det naturligt och det är bäst så.


Men för nybörjare kommer här några tips att tänka på. Gå någonstans där ni inte blir störda eller stirrande på. Kissing är så viktigt att de flesta människor minns sin första kyss bättre än de minns att förlora sin oskuld. Om du är orolig att din kysser teknik är inte upp till noll, läsa dessa tio tips om hur man blir en bättre kyssas. Kissing med ögonen stängda betyder inte att dina tankar är någon annanstans.


Det är vanligt att vilja kyssas , kramas och smekas med någon som man har lust att ha sex med.

Många tycker om att kyssas och smekas en lång stund. Du kan läsa vad som händer i kroppen i texten om sexlust. Känn efter om du vill göra mer sexuella saker. Tänk på ditt kroppsspråk, hur du öppnar dörren, hur du pratar, vad du säger och hur du tar på honom.


Gå inte direkt på kuken. Det är lätt att tro att så länge mannen får stånd är det bara att köra på , och att detta fixas genom att dra lite i kuken. På kinden, eller i luften? Mycket är oklart och när vi frågade våra medlemmar svarade många att kindpussar är just pinsamma.


De uppfattar inte heller kindpussen som särskilt intim eller betydelsefull. Kanske bättre att skippa den för en romantisk fransk kyss lite längre fram? En framtid med hen där ni flyttar ihop, kanske gifter er och till och med blir gamla ihop. Tänker du dessa tankar så ta vara på dem – hen kan mycket väl vara rätt person för dig!


Fundera på hur du själv skulle tycka det var skönt att bli kysst och försök att göra just så när det väl är dags! Samtidigt som du kysser någon kan det vara skönt att smekas över eller under kläderna. Du kanske snuddar vid den andres hår, nacke, mage och kön, eller låter fingrarna känna på rumpa, bröst, händer och.


Man föds inte till att kunna det bra utan det är som sagt någonting man lär sig, men självklart har personens egna inställning stor inverka till motivationen, sen är ju intresset en också viktig del eftersom en person som finner det intressant och kul att hålla på med matte förmodligen kommer att bli mycket bättre än en person som. Viktor Sander i Dejting Även om Sverige sägs vara världens mest jämställda land är det fortfarande traditionellt sett upp till mannen att ta initiativ till den första kyssen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg