måndag 28 mars 2016

Online terapi

Träffa en legitimerad psykolog i vår videoapp. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Goda resultat vid ångest, depression, relationsbekymmer, låg självkänsla mm.

Online terapi fyller också behovet på kunder, som bor på avlägsna områden t. Många personer som har flyttat utomlands och inte kan det främmande språket söker ofta terapi via internet. Du och din online psykolog kan befinna er i stort sett var som som helst i världen. Vilket innebär att det är enkelt att upprätthålla en terapi även om Du flyttar eller reser mycket. För många kan det nog också vara ett mindre steg att ta, att påbörja en behandling via nätet, än att påbörja en vanlig terapi. Och har man väl klarat av att genomföra den internetbaserade behandlingen så brukar också de nya kunskaperna och metoderna vara väl förankrade.


Friheten och flexibiliteten kan också vara en. Terapi på nätet har i många fall samma effekt som när terapin sker på en psykologmottagning. Jag arbetar med såväl individer som par Online. Därför blir priserna för ett terapisamtal lägre för dig. Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i min.


Samtalstid och form för Terapi online. Samtliga terapier online bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar. Hos oss arbetar över 1leg. Psykologbesök i mobilen.


Inre Hälsa bjuder in dig att bli nyfiken och utöka ditt tänkande om varje del av ditt terapiarbete online.

Under tiden hos oss kommer ditt lärande och kunskaper inom onlineterapi att växa. När du är klar med utbildningen så har du en stadig grund att stå på. Att träffa en psykolog online hos Mindler är därför ett alternativ för dig som inte får, kan eller vill träffa någon på en mottagning.


Med Mindler får du dessutom möjligheten att själv välja vem du vill prata med. Kreativ Terapi - Onlineterapi , Terapi online , Telefonterapi. Bli ditt självklara jag! Med Självskaparprogrammet gör du resan för att hitta dit din innersta längtan vill till en härlig plats inom dig där du älskar dig själv. Du kan lämna oro, kaos och viljelöshet och bli självklar, lugn och tydlig.


KBT är en förkortning av kognitiv beteendeterapi. Det är en form av terapi som kan hjälpa vid exempelvis sömnsvårigheter, depression, stress och ångest. Det går att få KBT via internet. Då kan du ta del av behandlingen var och när det passar dig.


Varför gå i terapi online ? Vi på Mindler vill sänka trösklarna för dig som vill träffa en psykolog och vår vision är att alla ska ha både tid och råd att gå i terapi. Björn Granberg skriver om utmaningen men också om att den utvecklingen är nödvändig. Vi tilbyder internetbaseret terapi hos autoriseret psykolog.


Ahum matchar dig med rätt psykolog eller psykoterapeut. Online-terapi har potential att förändra psykoterapibranschen i grunden. Effektivt, tryggt och enkelt. Landstingssubventionerad tjänst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg