fredag 4 mars 2016

Praktikanter sökes

Skådespelare sökes Statister, folk m. Mitt namn är Elliott Nicole och jag är en multimedia konstnär som söker praktikanter. Praktikanter för konstnär sökes Av: Elliott Nicole J. Jag är aktiv internationellt och har ställt ut på platser som Tokyo, Berlin och Bogotá. Hitta alla arbetsgivare som söker praktikanter till sina produktioner via StagePool.

Alla auditions och castings på ett ställe! Som praktikant kommer du att vara en del av vårt Randstad Inhouse-team och ingå i den dagliga verksamheten ute hos vår kund. Vi arbetar med bemanning, drift, rekrytering och har den dagliga uppföljningen av våra konsulter som arbetar på plats ute hos vår kund i Skövde. Ta tillfället i akt att göra din praktik på vackra Björneröd. Behöver du praktik för att komma in på någon av yrkesutbildningarna inom hästnäringen eller Hippologen är du välkommen hit.


Vi tar även emot praktikanter från olika skolor. Vi söker dig som vill få ut mesta möjliga av din praktik.

Vi är angelägna om att alla praktikanter som kommer till oss ska få en sådan givande och rolig tid som möjligt. Om vi har möjlighet att lotsa, peppa och preppa någon in i yrkeslivet vill vi gärna ta chansen. Instagram-konto eller blogg är meriterande. En gång i tiden släntrade jag in med mina slitna Converse-skor på Vecko-Revyn. Vi är måna om att våra praktikanter ska utvecklas och få en bra inblick i branschen.


Därför riktar vi oss i första hand till dig som gör praktik i minst tio veckor. I rollen som praktikant kommer du få möjlighet att delta i interna utbildningar och skaffa dig värdefull kunskap om konsultrollen och professionellt kommunikationsarbete. Praktikplats publicerar meriterande praktikplatser, internships och trainee-platser inom FN, EU, NGOs, handelskammare och företag för högskolestuderande. Till våra uppdragsgivare hör bl a Braheskolan - Visingsö folkhögskola, Mälardalens högskola och Linnéuniversitetet. Nu söker vi en tysk praktikant till vårt team med start under sommaren.


Varför praktik hos oss? Du får en god insyn i hur språkkurser organiseras och genomförs. Du gillar att arbeta med. Nilsson i EU Nordic Logistics Association är en branschorganisation för transport och logistik som representerar organisationer i Sverige (Sverige Åkeriföretag, SÅ), Norge (Norges Lastebileier-Forbun NLF) och Danmark (Dansk Transport och logistik, DTL).


Ett nytt praktiksystem håller på att införas i Ystads kommun. Det ska bli lättare för både skolorna och för dig som företagare.

Har du möjlighet att ta emot praktikanter ? Registrera ditt företag i systemet. Alla förutsätter väl att praktikanten för praktiklön, att avtal om arbetstider och arbetsuppgifter sätts samt vem som ska fungera som personens handledare. Om ni har det välidgt stressigt, och inte hinner ta hand om praktikant , ge daglig handledning och sånt. Skulle en assistent vara ett bättre alternativ.


Syftet med Egalia är att erbjuda dess besökare en trygg, ledarledd mötesplats där de får träffa andra i liknande situation som de själva och där de blir sedda och stärkta i sina identiteter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg