torsdag 31 mars 2016

Familjerådgivning örebro

Familjerådgivning örebro

Se familjerådgivningens film! Tillsammans hjälps vi åt för att hitta en framkomlig väg! Att leva tillsammans i en parrelation och i en familj, innebär svårigheter vid olika tidpunkter i livet.


Svenska kyrkans individ- och familjerådgivning i Örebro erbjuder samtalsbehandling med familjer, par och enskilda med fokus på relationer. Hitta och få information om familjerådgivning i Örebro och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Neuropsykiatriska svårigheter. Om du är 15–år, bosatt i Örebro och upplever svårigheter i vardagen på grund av neuropsykiatrisk problematik eller funktionsnedsättning är välkommen att kontakta NP resurs och samverkan. Region Örebro län driver, på uppdrag av Lindesbergs kommun, familjerådgivning.


En filial till mottagningen i Örebro , finns på Smedjegatan i Lindesberg. Du väljer själv vilken filial du vill besöka. Kommunen är skyldig att erbjuda familjerådgivning för den som behöver det. De har tagit fram en informationsfilm till nyblivna föräldrar. Denna mycket fina film har nu vunnit flera priser, bl a årets Publishingpris i kategorin informationsfilmer!


Telefontider uppges på telefonsvaren. Familjerådgivningens uppgift är att hjälpa par som har problem i sin relation. Du uppger ditt ärende och får då ett datum för möte hos oss. Om du vill skickar vi brev eller mail med information om din tid. Tecken- eller språktolk kan användas vid behov.


KFR – Föreningen Sveriges kommunala familjerådgivare är en yrkesförening för alla familjerådgivare som på kommunala uppdrag bedriver familjerådgivning i Sverige. Vi välkomnar gärna nya medlemmar. Lägg till din beställning så får du anpassade erbjudanden, ta reda på priser och jämför recensioner av företag och specialister på Örebro.


Jag undrar om någon här har erfarenhet av samtal hos familjerådgivningen i Örebro ? Vi funderar på att utöka familjen med ett andra barn, men innan vi går vidare vill vi bolla en del tankar med någon utomstående. Du kan vara anonym, vi har sträng sekretess och för inga journaler. Du ringer själv till oss och ditt besök är helt frivilligt. Vi tar inte emot remisser från andra.


Kontakta oss och sök person Synpunkter och felanmälan E-tjänster och blanketter Karta Teckenspråk. Välkommen till Gestaltstudion i Örebro och Värmland! GestaltStudion Familjemottagning AB i Örebro och Värmland.


RFSU Örebro behöver dig! Vårt mål är att tillsammans skapa möjlighet till förtroendefulla samtal som underlättar förändring. Vi arbetar i huvudsak med. En översikt finns här. Reviews Skriv en recension Denna post har inte granskats ännu: Din.


Teorin menar också att terapin är mer effektiv ju fler familjemedlemmar som deltar och engageras i familjerådgivningen. Det finns olika sorters familjerådgivning , men de flesta bygger på det ”salutogena perspektivet”, ett hälsofrämjande perspektiv (från grekiskans salus = hälsa och genesis = ursprung). Ringarp Nilsson Per-Olof.


Familjerådgivning örebro

Om du behöver stöd i din roll som förälder efter en separation kan du få komma på. Tänk på att det kan ta ett par veckor för oss att hitta informatörer till Er. Vi ser fram emot besöket och många spännande samtal!


Vill du läsa mer om vad vi gör på ett pass?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg