måndag 7 mars 2016

Kärleken checkar in

J-Lo spelar Marisa, en tjej med en uppväxt inte alltför olik hennes egen. Marisa Ventura är en smart, ensamstående mamma som bor i Bronx med sin son Ty. Hon drömmer om ett bättre liv.


Poppy Silverton kan inte tänka sig en bättre plats på jorden. Där lever hon ett lugnt liv och driver framgångsrikt byns café.

Men så vänder plötsligt någon upp och ner på hennes stillsamma tillvaro. En romantisk komedi med massor av värme och hjärta med Jennifer Lopez i huvudrollen. Vodeville söker hos alla filmtjänster åt dig. Jennifer Lopez spelar Marisa, en ensamstående mamma som arbetar som städerska på ett lyxhotell på Manhattan.


Hon vill ge sin son en bra framtid och strävar efter att klättra på. Lite väl optimistiskt skrivet av den recensent som. Bläddra milions ord och fraser på alla språk.

Kärleken checkar in ” marknadsförs som den bästa romantiska komedin sedan ”Pretty woman”. En dag har hon sin son med sig till. Maid In Manhattan - Trailer Movies.


Unsubscribe from Movies? Romantisk komedi om den ensamstående mamman Marisa (Jennifer Lopez) som är städerska på ett lyxhotell på. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.


Information om våra kakor. Rafe Caffarelli, miljonär och beryktad playboy, vill k. Men flickan av folket är denna gång ett chefsämne som klarar sig fint även utan prins. Filmen är småputtrigt underhållande. Kärleksparet är vackert, sonen smältande söt och det är roligt att få titta bakom kulisserna på ett lyxhotell. En framgångsrik politiker faller för en städerska som jobbar på.


Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från Böcker till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär. Välkommen till PriceRunner!


Hon arbetar på ett av Manhattans finaste hotell och en dag när hon smygprovar en kvinnlig gästs kläder möter hon en högt ansedd politiker vid namn Chris Marshall.

En vacker hotellstäderska faller för en av gästerna - en rik gentleman. Mannen vet dock inte att hon är en arbetarkvinna och snart får vår Askunge. Prot: I wanna tell you something Mark, something you do not yet know, that we K. Jag såg den igår kväll, men tror dom visar den på tv om några dagar. Ganska trevlig, särskilt om man.


Sitter och kollar på denna filmen nu på Tv11. En slö och regnig måndagkväll passar det bra med filmer som man slipper tänka alltför mycket till. En av orsakerna till framgången var säkerligen att en av huvudrollsinnehavarna är Jennifer Lopez.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg