onsdag 30 mars 2016

Nylonskruv m3

Leverans inom 2-arbetsdagar. Fraktfritt över 500:- inom hela Sverige! Hej Har kollat hos de svenska handlarna men kunde inte hitta.


Någon som vet vart man kan hitta mm långa Mskruvar i. Du kan avbryta prenumerationen när som helst. För detta ändamål, vänligen hitta vår kontaktinformation i det rättsliga meddelandet.

Stort sortiment av maskingängad skruv i olika dimensioner och material. Hos Clas Ohlson hittar du sexkantsskruv, invändig sexkantsskruv. Vårt elektroniksortiment har både bredd och djup – här finns allt du behöver för att reparera, uppgradera eller skapa själv. Testa Arduino och upptäck ett.


Mriggning och vajeranslutning, mässing. Nylonskruv M3xförsänkt skalle, 10-p. Runt huvu Philips spår.


Finns det nån i Uppsala-trakten som har st nylonskruvar Mgärna 8mm lång gäng jag kan köpa?

Det går nog med 6mm lång eller längre än oxå. Swedimport har i års tid arbetat med plastdetaljer för industrin. Därför har vi ett av Sveriges ledande sortiment på över 5. Praktisk låda med 1st.


Hobbex är bäst på Radiostyrt, Drönare och Eldrivna fordon. Snabb leverans, månaders öppet köp och alltid års garanti. MNylonmutter 10st gänga - autopartner. Skånehobby har en fysisk butik i närheten av Bjärred i Skåne. Vi erbjuder personlig och kunnig service både i vår fysiska butik som på nätet.


Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Skruv i nylon med M-gänga. Vi förutsätter att du är ok med detta, men du kan välja bort om du vill.


Söker du spik, skruv, bricka eller mutter? TOCEHOIIMIS Till oss är alla välkommna. Mutter i nylon med M-gäng. Passar exempelvis modellflyg och andra konstruktioner där man vill ha låg vikt. Vi är maskinskruvleverantörer och är specialiserade på knappskruvar, bultskruv, tappskruvar etc.


Värdet har inte rätt antal decimaler.

Det angivna värdet är för litet. Köp Maskinskruvar - Cylindriska på Essentra Components SE. Ett brett utbud av alternativ som finns tillgängliga i lager för leverans nästa dag.


Vi levererar standardartiklar enligt ISO, DIN- och fabriksnorm samt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg