torsdag 31 mars 2016

Optiker sökes

Optiker sökes

Som optiker hos oss är dina främsta arbetsuppgifter att undersöka kundernas syn och att anpassa lösningar efter kundens behov. Våra synundersökningar varierar i tid och anpassas efter kunden. Dina arbetsuppgifter innebär vidare en god kommunikation med kunden, kontaktlinsanpassning, remisshantering, fundusanalys och kontakt med ögonsjukvården. Legitimerad optiker sökes till Direkt Optik i Falun. Vi söker en legitimerad optiker , gärna med kontaktlinsbehörighet, till vår butik i Falun.


Strävar du efter en god arbetsmiljö och mer tid för kunderna? Tycker du även om att arbeta med kvalitetsprodukter? Då är du kanske den optiker , gärna med kontaktlinsbehörighet, som vi söker till Direkt Optik i. Garrett Leight – nytt i butik! Tjänsten innebär en hel- eller deltidstjänst med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.


Vill du arbeta hos en optiker som tänker utanför boxen? I ett växande internationellt företag där det finns spännande utvecklingsmöjligheter? VIU har en öppen och dynamisk kultur där vi har högt i tak och varje röst blir hörd. Osby är beläget i Norra Skåne, med bra tågförbindelser. Optiker Krister Nilsson i Osby söker en leg.


Effekten av den bristande optiska korrektionen var att hon helt utan att. Det är viktigt att ta väl hand om dina ögon och gå på regelbundna synundersökningar. Läs mer om hur du kan hålla dina ögon friska hos Synoptik. Tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.


Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Hon har förmodligen så gamla glasögon att de inte ger full och korrekt synskärpa. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött.


Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats. Mjuk design Branning både på den bästa tekniska och medicinska utrustningen, samt att ständigt utveckla personalens kompetens. Utmärkt för ovana glasögonbärare.


Vi söker nu en motiverad optiker med kontaktlinskompetens till vårt. Vi på Synoptik brinner för optik och mötet mellan männsiskor. Här hittar du information om hur det är att jobba hos oss och olika karriärmöjligheter. Hej Mitt namn är Patrik och jag är ägare till en Direkt Optik butik i Lund Vi har ett för närvarande lite kritiskt behov av en leg. Samt semester dagar i sommar.


Optiker sökes

Mottagningarna finns i Tumba, Södertälje och Upplands Väsby, och bemannas av specialistkompetenta ögonläkare, ögonsjuksköterskor, optiker , ortoptister, undersköterskor samt administrativ personal. Jag söker en legitimerad optiker till en nyetablering av en känd optiker kedja i Stenungsund. Ett eventuellt delägarskap kan vara aktuellt om kemin stämmer mellan oss.


Henrik) Söker du nya utmaningar och vill testa på något nytt, tveka inte att höra av dig. Kontaktlinsoptiker - Karlshamn. Verifierade arbetsgivare.


Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 50. Maila mig liknande jobb. Sök och hitta lediga tjänster och arbete med Careerjet.


Vi tror att en optiker idag och i framtiden behöver kunna erbjuda både bra produkter och utökade kliniska tjänster. Vill du veta mer om oss och om tjänsten, kontakta oss! Vi kan också erbjuda dig ett förutsättningslöst samtal om oss, med någon av våra duktiga optiker.


Jag ska ha den på uppsiktsjakt tills jag fyllt år sen köper jag något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg