tisdag 15 mars 2016

Parterapi linköping

Stöd och rådgivning vid relations- eller familjeproblem och kriser. Lågpriser på hotell i Canazei. Boka online, betala på hotellet. Legitimerade behandlare i Linköping.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vad innebär parterapi hos KBT Linköping ? För de flesta par är det såväl utmanande som glädjefyllt att leva i en relation.


Många par, kanske de flesta, stöter på svårigheter i relationen som är svåra att hantera på egen hand. Relationsmottagningen är en psykoterapimottagning på Storgatan 32A (1tr) i Linköping som erbjuder parterapi , individuell terapi och familjeterapi. Parterapi i Linköping.


Parterapi linköping

Att leva i en par-relation kan vara utvecklande och fyllt av glädje och gemenskap. Tyvärr är det inte alltid enkelt att få det att fungera i den nära relationen. Vi har alla med oss erfarenheter från tidigare relationer som påverkar hur vi förhåller oss idag. Samtalsterapi i Linköping. Vi på Mindsteps har bred kompetens och hjälper dig i Linköping med samtalsterapi, coachning och parterapi.


Vi erbjuder högklassiga empatiska tillitsfulla samtal med god evidens. Kontakta oss idag med din förfrågan. Vi är legitimerade behandlare med psykolog och psykoterapeuterubildning. Våra behandlingsmetoder består bl. Nyanmälan och tidsbokning kan endast ske under vår telefontid.


Om ni vill lämna återbud eller har andra frågor kan ni lämna meddelande. PsykologResurs erbjuder samtalsbehandling i form av individuell terapi och parterapi , samt konsultativa tjänster som utredning, handledning och utbildning. Psykologresurs erbjuder ett personligt, professionellt och empatiskt mottagande av personer och företag som står inför utmaningar och svårigheter i livet. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Linköping.


Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder som. Linköping Stadsmission har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Som innehavare av 90-konto får organisationens administrationskostnader inte överstiga av de totala kostnaderna. Denna sida använder cookies för. Familjerådgivning, ex på frågeställningar: svårigheter att prata med varandra, känslor som har förändrats, förändring är.


Parterapi linköping

Mottagningen är centralt belägen i Linköping med närhet till bussar och parkering. Vi som finns vid INSTITUTET FÖR PSYKOTERAPI är legitimerade som psykolog och psykoterapeut, har gedigen erfarenhet och en psykodynamisk referensram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg