fredag 4 mars 2016

I love duschkräm

Flera varianter och dofter som mango, koriander, oliv, pomerans eller exotisk kokosnöt. Med ingredienser hämtade från växtriket. Hitta just din favorit här! Duschgel som gör huden mjuk.


Innehåller ekologiska ingredienser. Fri fakt, bra priser och snabb leverans!

Vilken typ av shower gel du än söker hittar du det i vårt sortiment. Rate climate actions and stay updated on the climate crisis. Give climate love #128154; , suggest climate ideas #128161; and give climate warnings ⚠️. Visar alla som är tillgängliga just nu.


Härlig, väldoftande duschkräm med peeling! Krama ut en riklig mängd duschkräm i din handflata och smörj in din fuktiga kropp. Den återfuktar även huden och gör att hela du luktar underbart!


Väck dina sinnen med dofter från I LOVE.

Denna duschkräm omvandlas till krämiga bubblor som rengör huden och är fyllda av naturliga fruktextrakt. Huden blir återfuktad och mjukgjord med Pro-vitamin B5. Alla produkter från I LOVE är fria från parabener, silikoner och animaliska ingredienser. Miniature Pamper Duo English Rose, Giftset I Love.


Vi har flera olika rengörande och återfuktande alternativ, både med härliga dofter men även parfymfria alternativ för den känsliga huden. En duschkräm ska både dofta härligt och återfukta, samtidigt som den rengör på djupet. Vare sig din bodywash doftar fräscht av sandelträ, harmoniskt av magnolia eller förföriskt av mysk är det viktigast att du själv trivs med produkten!


Vi har body lotion, body butter, handkräm, badskum, duschkräm och doftljus i sortimentet. Välj en favoritdoft eller blanda och sätt ihop ett presentkit med olika I love hudvårdsprodukter. I love -produkterna blir perfekta presenter (eller varför inte unna sig själv)!


Mjukgörande och återfuktande bad- och duschkräm från I Love med härlig och somrig doft av jordgubbar och grädde. Tvålfri, parabenfri och pH-balanserade. Den här duschcremen med dofter av mango och saftig papaya får munnen att vattnas och huden att jubla. I år är det Frosted Cranberry som gäller, i detta fall i en snygg presentförpackning i form av en bok. Känns rätt kul faktiskt och skulle kanske till och med fungera som en inredningsdetalj.


I love - Handkräm - Fixa mjuka och väldoftande händer året om! Vi älskar inte torra och nariga händer. Däremot ÄLSKAR vi handkrämerna från I love De finns i.

Välj en duschkräm som passar just dina preferenser när det kommer till doft och konsistens. Här finns ett stort urval av kända varumärken så att du kan hitta en duschkräm som passar just dig. Beställ din duschkräm online eller köp den i närmaste Kicks-butik. Vårda din hud och välj från vårt breda sortiment av lugnande duschkräm , uppfräschande body wash och mjukgörande duschgel.


Titta på vårt sortiment av produkter till badrummet, utformade för att passa just din kropps behov. Fri frakt när du köper badskum och annat för bad och dusch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg