söndag 8 december 2019

Senior net

Användarnamnet = ditt medlemsnummer (maximalt fem siffror). Ge ett medlemskap i present. När du vill ge någon ett. Vi använder cookies för att. Ange ditt medlemsnummer nedan och klicka.


Senior net

Du kan se alla våra cirklar under fliken schema. Om du har förlorat ditt medlemskort så kan du:. För ytterligare information om våra öppettider samt vilka handledare som är på plats, välj från menyn högst upp Veckoplan Täby C. Nu kan du läsa om vårens kursutbud här på vår hemsida under fliken ”KURSER”. Bokning via hemsidan öppnas den januari klockan 9. Du som medlem har nu fri tillgång till webbaserad utbildning i hela MS Office-paketet och Windows 10.


Länk till ett provavsnitt från delen som handlar om Windows 10. SeniorNet Swedens mål är att. Cirklar i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.


Valen Vi fick en ny ordförande, under två år har styrelsen verkat utan en utsedd ordförande. Du hittar massor av information på hemsidan: seniornet. Vi har verksamhet i Örebro län och välkomnar alla som vill vara med. Från ovanstående menyval Veckoplan Täby C finner du våra öppettider, planerade föreläsningar samt vilka handledare som är på plats i Täby C. Alla kurser går på UPS Träffpunkt, Storgatan 11.


Egna datorer med Windows används. Några datorer finns att låna till nöds, men vi rekommenderar varmt – för din egen del – att du använder din egen dator! För information om fakturor, avbokning klicka på loggan.


Senior net

Fixarna är unga studenter, med teknisk kompetens. Med sig har de en legitimation ocu via SMS får du innan besöket namn och telefon till Fixaren. Swish Vår digitalare framtid. Det har gett fantastiska resultat och vi är glada över det stora engagemang som finns i verksamheten. Kanelbullen, vårt Internetcafé, finns på Rosenlundsgatan 44A, dit alla seniorer är välkomna.


Klicka här för våra öppettider. Det ger föreningens alla ideella. Föreningen är ideologiskt och partipolitiskt obunden. Under Verksamhet i menyn finns agenda, adress och karta till vår lokal.


Anmälan sker normalt till kursledaren via mejl. Ungefär så här kommer din nya webb, klubbnamn. Här kan du anmäla dig för att bli medlem.


Aktuellt-sidan blir ingångssidan till den nya webben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg