söndag 29 december 2019

Upplevelseresor sverige

Gjorde en tur för ca år sedan och hamnade i mellersta tysklan då tiden inte fanns att ta sig längre än så. Men nu vill jag cykla hela vägen. Söker dig som är sugen på en cykeltur att dela med mig, hela turen eller en del av turen.


Undgå de största turistfällorna och ta steget ”off the beaten track”! Bekanta dig med andra kulturer och upplev något unikt som gör din resa.

Avresedatum bestämmer du själv. Vi anordnar upplevelseresor som få människor upplevt och ytterst få någonsin kommer att få uppleva! Alla behöver någon gång pigga upp tillvaron med något utöver det vanliga. Res till Serengeti, Galapagos, Costa Rica, Kilimanjaro, Machu Picchu.


Gruppresor, familjeresor och skräddarsydda resor. Norra delen har kalla, snöiga vintrar och du som gillar äventyr åker till Sälen, Åre eller Abisko för att åka skidor, uppleva midnattssol, norrsken och fantastisk natur. Sveriges bästa födelsedags- och.

På våren och sommaren är huvudstaden Stockholm full av liv och rörelse. En Present Att Minnas. Skickas i elegant upplevelsepaket eller via e-post. Boka en spännande upplevelseresa till Malaysia, Indien, Costa Rica, Panama mm. Exotiska drömresor till världens alla hörn.


Bjud någon på en unik upplevelse i Stockholm. Här hittar du våra bästa upplevelser och aktiviteter i Stockholm. Vi vill stolt presentera upplevelseresa. Res och upplev världen med oss. Vi erbjuder resupplevelser utöver det vanliga.


Boka ett cykelpaket eller en cykelsemester på underbara platser som Göta kanal, Bornholm, Gotlan Ölan Österlen, Åland och Siljan. Upplev världens sista vilda platser! Din TEMA-reseledare tar dig bortom allfarvägen i Europa.


Oavsett om du är intresserad av renässanskonst, naturupplevelser, nutidshistoria eller romerska tempel. Apollo har ett brett utbud av resor till resmål över hela världen.

Välj bland bekväm charter med sol och ba cityresor, träningsresor, kryssningar och mycket mer. Vi flyger till Basel och fortsätter med buss till vårt hotell i Cernay. Rough Expeditions Sweden.


Samling med reseledaren och gemensam middag. Dag Cernay - Colmar (km) På lugna vägar cyklar du norrut längs Vogeserna, i ett storslaget landskap med vinfält så långt ögat kan nå. Från spännande grottor på Gotland till forsränning i Bergslagen och zipline i Åre.


Här är fem favoriter för dig som vill få upp pulsen på semestern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg