onsdag 25 december 2019

Världens bästa hemsida

Missa inte SUMMERINGEN i SVT söndag oktober, kl 18. Världens Barn är Radiohjälpens stora insamling till. Webbyawards utser vinnarna bland de mest estetiskt tilltalande webbsidorna i världen och sammanställer dem på sin sajt.


Intressanta stilstudier och häftiga lösningar avlöser varandra och det är lätt att avverka timme efter timme på denna inspirerande sajt med snygga hemsidor. CAIA Cosmetics startades i början av Bianca Ingrosso och varumärket erbjuder kosmetiska produkter av absolut högsta kvalitet. Inga av företagets produkter är testade på djur!

Varsågo det här ett subjektivt facit till världens bästa skidåkning, utan inbördes rangordning. Välkommen till Skurts hemsida. De år som vi sände skurtprogram i TVtvå gånger i veckan var en arbetsam, hektisk, spännande och rolig tid.


Varje vecka nådde vi hundratusentals barn (och vuxna) med sådant som vi ansåg vara viktigt, lärorikt och inte minst roligt att förmedla till barn. Med en egen hemsida kan du profilera dig, visa upp din portfolio, dina öppettider eller dina produkter på ett smart och enkelt sätt. Men hur går man tillväga om man vill komma igång med en egen hemsida ? Klicka på länken nedan, se bildspelet och lyssna till Michael Smith när han sjunger Above all. T ro på och ta emot det kristna evangeliet, världens bästa budskap!


Tidningen Time har haft ett digert arbete med att ta fram världens femtio bästa sajter, men nu är listan klar.

I kategorin bästa musik- och videosajt återfinns bland andra sajten Vimeo med motiveringen: Vimeo är s älskade indiekusin. För den vanliga tittaren är Vimeo en sajt där de kan se kortare, mer konstnärliga klipp. Vi drivs av äventyrslusta, väl förankrade i vår historia. Vi inspireras av samhällets utveckling och stärks av friheten på vägen.


Och vi är konstant besjälade av att skapa världens bästa cyklar. Det häftigaste från hela världen. Sveriges bästa äventyrsbad och vattenland. Vi tror att trä är världens bästa och mest bärkraftiga byggmaterial om det blir behandlat på bästa möjliga sätt.


Se hela vårt sortiment här. Key Solutions nominerad till en av världens bästa hemsidor. Awwwards utmärkelser syftar till att uppmärksamma och framhäva världens bästa webbutvecklare, designers och webbyråer.


Lokala experter, världens bästa automation. Som lokal partner och expert inom ett av världens ledande automationsföretag utarbetar vi den rätta lösningen tillsammans med våra kunder, med fokus på produktivitet och driftsäkerhet. VÄRLDENS BÄSTA CHILI Receptet hittade vi ursprungligen i en bok av Texas-journalisten Francis X Tolbert, en man som vigde sitt liv åt denna eldiga köttgryta.


Weebly – vårt 3:e bästa program för att skapa egen hemsida. Weebly kniper tredjeplatsen i vår gratis hemsida bäst i test –lista. Det är ett amerikanskt företag men deras hemsidebyggare finns även på Svenska (och flera andra språk). Den har många snygga och rena minimalistiska design-mallar för hemsidor att välja mellan.


Vilken fantastisk web-utveckling vi ser prov på här!

Väl värdigt världens bästa bolag. Nästan bättre eller lika bra köp-och-info-upplevelse som Amazon. Känner mig nästan rörd till tårar!


Nästan så jag spontanutbrister i Nationalsången. Ironifilter inställt på förlamning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg