tisdag 24 december 2019

Tips på aktiviteter i stockholm

Som en minisemester till Frankrike. Boule, middag och spontanskratt! Välj det som passar er bäst. Boka aktiviteter på Viator. Snabb och enkel köpprocess.

Då har du hamnat helt rätt. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. En annan populär aktivitet bland både stockholmare och turister är att delta i någon av stadens alla stadsvandringar. Tips på juliga aktiviteter för hela familjen i november och december.


Du kan bland annat se fram emot uteserveringspremiärer, konserter både inom- och utomhus, festivaler, kryssningar och massor av annat kul. Och inte bara för dig som har en fet plånbok, det finns faktiskt en hel del riktigt roliga aktiviteter som är helt gratis. Klättra på en klättervägg, testa häftiga experiment, se film i storformat, hitta en mysig badstrand eller ät stans smarrigaste glass.

Stockholm som vi har glömt och borde lägga med i guiden. Grymma utflyktstips, romantiska dejtställen, salta skärgårdskrogar – vi har samlat årets bästa sommarguider. Allt ifrån nöjesparker till fantastiska kulturarv och museer.


Foto: Tatiana Lapina, via Unsplash. Smaka, upplev, se och känn. Möjligheterna är nästan oändliga – hela stan är full av aktiviteter som väntar på dig. Museer, teatrar, gallerier och en mängd andra kulturarrangörer är öppna med evenemang för att ge en oförglömlig kväll.


Vi har alla aktiviteter för barn på ett ställe! Barn i stan åkte hem till Beppe Singer och fick tips på ett skummigt och färgglatt. Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi också tips på aktiviteter för teambuilding på plats hos oss. Tips ang aktiviteter i naturen finns under naturupplevelser. Högdalens skatepark eller titta på.


Vi tipsar om roliga aktiviteter för både stora och små – från spännande museum och experiment till lekplatser och sagoland. Ola Skinnarmo älskar snö men hatar att frysa. Här är Ola bästa tips hur man klär sig på vintern för att hålla sig varm!


Oavsett är det bästa lager- på -lager-principen.

Tips på roliga aktiviteter att göra tillsammans med företaget eller kompisarna. Låt oss titta på några roliga tips för den som behöver inspiration till nästa kick-off eller kompisträff. Har du planer på att spendera tid i vår huvudstad i sommar eller kanske rent av bor i stan? Alla är ju inte lika roade av att slappa på en solstol, speciellt inte barnen, och det finns mycket kul att hitta på där du slipper ligga still. BRUNCHKRYSSNING I SKÄRGÅRDEN.


Njut av vacker miljö, vällagad mat och ljusa salonger. Här ger vi tips på saker som både barn och ungdomar kan göra under de lediga höstlovsdagarna. I guiden hittar du bland annat aktuella museitips, workshops, höstbio och andra roliga aktiviteter. Antalet aktiviteter arrangerade och subventionerade av SLIF minskar men för den skulle behöver inte aktiviteterna gå i graven! Vi skall vara där vecka.


Har du tips på något roligt att göra för barn så tar vi tacksamt emot dem. Vi listar allt som är roligt för barn som djurparker, leklan sommarlan teater eller danskurser. Följande tips på saker att göra på en dejt är därför generella och gäller framförallt er som inte känner varandra speciellt bra.


En dejt är ju trots allt till för att lära känna varandra bättre. Kolla också in mitt tips om de största misstagen på första dejten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg