fredag 27 december 2019

Tips på inredning

Stort utbud av inredning. På samma sätt är det med färg, form och inredning. Långt ifrån alla föds med en intuitiv känsla, men de allra flesta kan bli mycket bättre om de bara lär sig grunderna och övar upp sin ”talang”. Bästa tricket för att ta reda på vilken slags inredningsstil man gillar är att lägga mycket tid på att utforska bilder. Här hittar du massor av inspo för gästrum!


Experten delar med sig av tips på inredning för gästrummet som gör det till allt annat än ett överblivet rum.

Först och främst planera inte allt bohag på en gång det slutar med mental kollaps :) Åk till Ikea eller Rusta och köp bara det allra minsta och viktigaste först. Efter det är mitt allra bästa tips att hitta inredning till en liten lägenhet …. Köp gamla vackra skåp och retro möbler. Detta var mina tips men låt kreativiteten och fantasin flöda obehindrad vettja. OCH kommer ni på en smart förvaring skicka in den till mig så publicerar jag den.


Jag älskar kreativa människor med udda ideer …. Förmodligen är du ute efter ett mysigt sovrum. Det finns några saker att tänka på för att få det optimala sovrummet. Här kommer smarta tips till dig som funderar på hur du ska inreda ditt sovrum.

LEVABO är Sveriges största inredningsmagasin och inredningssajt. Här är snygga tips som piffar till en tråkig hall Ett tjusigt och personligt vardagsrum, ett praktiskt kök, ett fräscht och stilrent badrum och ett mysigt sovrum står oftast högst upp på listan när vi inreder våra hem. StyleRoom är en mötesplats för heminredning. Inspireras av inredning , design och möbler från andra hem, och ladda upp bilder från ditt eget.


När du skapar en profil på Viivilla. Du kan även komma att mottaga marknadsföring för vin. Här finns all inspiration när du ska göra om ditt vardagsrum. Tips : Att måla möbler ton i ton med varandra eller väggen är ett smart knep för att få en sammanhållen och lugn inredning även om hallen är full med saker. Perfekt budgetknep om du har lite väggfärg över.


I den lilla lyan gäller det att tänka till för att få plats med allt utan att bostaden blir övermöblerad. Här är tipsen till dig som vill skapa en bostad som är liten – men naggande god. Genom att identifiera drömmar och livsmål kan du inreda ditt hem på ett sätt som ger energi, harmoni och balans.


Inreda livet är kursen som tar ett helhetsgrepp på hur du genom KonMari och Feng Shui skapar det hem och liv du drömmer om. Inredningen i ditt hem speglar ditt liv. Här finner du tips på hur man kan skapa en afrikansk inredning i form av en klassisk maskulin stil med inslag av afrikanska detaljer i en jordnära färgskala. Att skaffa husvagn är ett stort steg men sen ska man ju trivas i den också.


Ibland kan det vara bra att få hjälp med lite tips och knep på hur du kan inreda den - därför listar vi våra bästa här! Trots att en husvagn inte erbjuder något enormt utrymme går det att skapa en väldigt härlig atmosfär med hjälp av inredning.

Ta del av proffsens tips när du ska måla om väggarna hemma – här finns checklistorna med allt du ska tänka på och knep som gör att du lyckas med både målning och tapetsering. Kanske söker du en guide till hur du snabbt och smidigt får bort vävtapet, råd kring att göra underarbetet innan du ska tapetsera eller bara ren tapetinspiration.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg