fredag 20 december 2019

Träffa nya vänner stockholm

Citypolarna gör det lätt att hitta nya vänner och bekanta. Vi känner alla någon gång behovet av att träffa nya vänner. Flytt till ny sta singel när alla andra är i en relation, först i kompisgänget att få barn – anledningarna kan vara många.


GoFrendly är appen för dig som vill hitta nya vänner. Nu när det är så mörkt och kallt ute tänkte jag att det kunde vara ett bra tillfälle att skaffa nya vänner !

Som kompis skulle jag säga att jag är rolig, pratsam, förstående och alltid med på att göra nya saker! När man blir äldre kan det vara svårare att skaffa nya vänner. Man träffar inte automatiskt nya personer i en skola eller i fotbollslaget.


Så hur gör man för att skaffa vänner i vuxen ålder? Här är elva grymma tips på hur man får nya vänner , enligt forskning! Det är nog också så att om man träffar någon som är väldigt trevlig, så tror man att den personen redan har massor av vänner.


En av personerna som lämnade ett avtryck och hopp om att hitta nya vänner var Charlotte Brunmark, 2 från Stockholm.

Jag skrev lite om mina intressen och att jag ville träffa folk i samma ålder, ta ett glas vin eller fika. Kvinna år, söker nya vänner att träffa , umgås och resa med. Jag bor i nordvästra Skåne. Hur träffar man nya vänner i vuxen ålder? Den frågar ställer sig många.


Att skaffa nya vänner som liten är däremot enkelt. Allt du behöver göra är att fråga om någon vill följa med och leka. Som vuxna har vi istället format oss ett liv med vanor, intressen och erfarenheter. Hitta nya vänner online på Bryt-Ensamheten.


Vi har bloggar, forum, chattrum. Det har aldrig varit lättare att träffa människor. Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är. Här hittar du nya vänner i Stockholm ! Läs och svara eller skapa en egen vänförfrågan. Chatta med män och kvinnor i ditt område.


Nya vänner för livet Till exempel har man bestämt att sluta med månadsträffar som bara rullar på och som ändå inte särskilt många kommer på.

Träffa folk i Sverige. I höst har man istället valt att satsa på ett stort event på teater Intiman, där man bjuder på SPF-information och underhållning med möjlighet att ta med en vän. Tinder för vänner ” – ny app sammanför folk med samma intressen.


Har du svårt att hitta nya vänner som delar dina intressen? Har dina nuvarande vänner tråkiga intressen? Då kan den nya appen Panion vara något för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg