fredag 13 december 2019

Sp fönster stabil

Kvalité till ett bra pris. Stort utbud av trädgårdsprodukter. Se aktuella rabatt kampanjer här! Moderna fönster är både smarta och säkra. Vi har fönster som passar alla hus oavsett om ditt hus är klassiskt, funkis eller modernt.


Vridfönstret har en speciell upphängning som gör att det kan vridas horisontellt, så att utsidan vetter inåt rummet. Du får alla de praktiska fördelarna hos ett fönster som öppnas utåt samtidigt som det kan putsas enkelt och säkert. Karmfast, ej öppningsbart, fönster med 3-glas isolerruta.


Insida och utsida i trä, täckmålat eller laserat. I karmfasta fönster sitter glaset fast monterat i karmen. Därför kan fönstret inte öppnas. Med den här typen av fönster minimerar du kallras och får följaktligen god värmeekonomi. Väljer du en fönsterdörr med brösntning är det viktigt att tänka på att den undre kanten i dörrens glas ska linjera med samma kant på intilliggande fönster.


Sp fönster stabil

Se därför till att du väljer fönster och fönsterdörr med likadan glasning. Glaslister och spröjs är i aluminium på produkter i standard-vit färg. Holgers av typen ovan. Min fråga är, vad är det exakta måttet på glasytan , höjd och bredd. Vi ska beställa spröjs och dessa ska passa in mot befintliga spröjs som sitter i befintliga förnster monterade intill båda dörrarna.


Serien Stabil erbjuder fönster med tekniska lösningar, moderna. SP Fönster har flera olika serie. Beställ millimeteranpassat! Våra träfönster för villor är bra för miljön, din plånbok och din allmänna trivsel. Det går att välja fönsterramar i både trä och aluminium, två material med olika egenskaper.


Sp fönster stabil

Trä upplever de flesta som mer genuint medan aluminium är underhållsfritt. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning. Vridbeslagen gör att du kan vända fönstret. Balans är serien som kombinerar vacker design med senaste tekniska lösningar.


Horisontalt vridbart fönster med 3-glas isolerruta. SP STABIL Vridfönster. U-värde som standard.


Sp fönster stabil

Fasta fönster är extra lämpliga för stora glasade väggpartier, burspråk, inglasade altaner och liknande. Fasta fönster finns i många olika former och storlekar och kan enkelt kombinera dem med alla typer av fönster och fönsterdörrar. Finns som enkeldörr eller pardörr, helglasad eller med glas eller fyllning i bröstning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg