fredag 13 december 2019

Telefon psykolog

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer.


Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid.

Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser.

Besök MediaMarkt idag! Psykolog online är perfekt när du har behov av prata med psykolog. Vi erbjuder snabbt konsultation och terapi via Skype, chatt och telefon samt parterapi via Skype.


PsykologOnline är tillgänglig för individuell terapi, parterapi, råd och internetterapi också på tider då vanliga psykologmottagningar är stängda såsom kvällar och vissa helger. Bli matchad med rätt psykolog. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm. Chatt- och röstsamtal kr.


För tillfället har vi två psykologer som arbetar på mottagningen. Terapi på nätet kan vara en idealisk lösning för att behandla fobier och panikattacker. Personen behöver inte gå till en praktik, behöver inte usätta sig för trafik, kommunal transport eller sitta i ett vänterum. Genom att tala på Skype eller telefon så kan personen också vara relativt anonym och därför kanske känna sig trygg.


För föräldrar eller andra vuxna som är oroliga för barn eller ungdomar i sin närhet. Föräldratelefonen drivs av föreningen Mind och de som svarar är utbildade psykologer eller socionomer med lång yrkeserfarenhet. Hit kan du ringa anonymt. Patienterna är nöjda med att de får ”hemuppgifter” och att psykologen verkar ha en bild av vad för typ av stöd de behöver.


Förvänta er därför fler remisser från oss” – underläkare på Kallhälls vårdcentral ”Jag kände en trygghet direkt när jag kom till Moment psykologi och träffade min psykolog där.

Du kan även kontakta mig genom formuläret nedan: Tänk på att inte skicka känsliga uppgifter. Kontakt via epost och SMS bör endast röra tidsbokning, önskemål om kontakt, ny ti ändrad tid eller. Jag lever med min familj i underbara Ystad. Efter drygt års yrkeserfarenhet hjälper jag nu människor med de mest skilda problem. Tillsammans hittar vi olika.


Din roll som psykolog är att göra psykologbedömningar och bedriva psykologisk behandling via internetprogram eller via telefon i två av våra försäkringar. Just nu är vi inne i en spännande fas där den psykologiska behandlingsdelen kommer att utökas. Vi ser gärna att du är med och bidrar till utvecklingen av arbetet i försäkringarna.


De senaste åren har jag arbetat inom Landstinget med barn och unga, och har en bred erfarenhet och stora kunskaper inom området. Psykologen Anna Bennich Karlstedt tror inte på att ge varandra full access till varandras telefoner i en relation. Här hittar du olika hjälplinjer och jourtelefoner dit du kan ringa akut för att prata med en medmänniska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg