onsdag 25 december 2019

Terapi malmö

Ladda ner appen och träffa en riktig Terapi redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Vi erbjuder psykoterapi och kbt -behandlingar. Legitimerade behandlare i Malmö. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Välkommen till Terapi - och friskvårdscentrum. I våra lokaler i centrala Malmö arbetar bl.

Se vidare under Våra terapeuter. Jag erbjuder individuell samtals terapi , parterapi och arbetar även med grupper tex på arbetsplatser eller på kurser. Min specialitet är djupare existentiella kriser, depression, utmattningsdepression och mina special kompetenser kreativitet och uttryck och naturbaserad terapi.


Samtalsterapi i centrala Malmö. Under livets gång stöter vi alla på olika sorters svårigheter, och ibland är det problem som vi inte kan komma till rätta med på egen hand. Då kan det vara bra att tala med en utomstående och professionell person. På Bokadirekt kan du hitta och boka t. Med en remiss från läkaren på din vårdcentral får du möjlighet till psykoterapi centralt i Malmö bara någon minut från Malmö central.


Du kan mejla till din psykoterapeut eller skicka sms. Precis som i resten av Sverige har KBT i Malmö blivit alltmer populärt under det senaste decenniet. Idag jobbar en stor del av aktiva psykologer i Malmö med KBT, vilket oftast innebär färre sessioner och ett större fokus på nuet än exempelvis klassisk psykodynamisk terapi.


Familjerådgivningen vänder sig till vuxna som bor i Malmö och som har problem i par- eller familjerelationen. Du som bor i Skåne kan själv välja vilken mottagning du vill gå till för kognitiv beteendeterapi (KBT), interpersonell psykoterapi (IPT) eller psykodynamisk terapi. Vi är legitimerade behandlare med psykolog och psykoterapeuterubildning. Våra behandlingsmetoder består bl.


Terapi Malmö bokar du här online på sekunder.

Younic finns i Malmö och vi jobbar med integrativ Psykoterapi vilket ger oss möjlighet att skräddarsy en terapi som ger en långsiktig effekt för individen. Psykologhuset i Malmö är en privat mottagning i centrala Malmö. KBT terapi malmö kbt terapeut mindfulness ångest oro tvångstankar kbt hjälper. Under utbildning till psykoterapeut med inriktning familjeterapi.


Linda erbjuder behandling ( terapi ) centralt i Malmö och via nätet (online, via skype eller länk). Linda har också utbildning i både KBT (kognitiv beteende terapi ) och PDT (psykodynamisk terapi ) och DBT (dialektisk beteendeterapi). Baps Birgitta Ahltorp AB. Södra Förstadsgatan 13. Berggren och Söderholm Psykologmottagning.


Fler inom samtalsterapi i Malmö Existensia. Ring eller mejla mig, Christina Grund Adamsson, om du vill veta mer eller boka en tid. Jag finns i Malmö och arbetar naturligtvis under tystnadsplikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg