onsdag 3 oktober 2018

Tips på semester i sverige med barn

Prisvärda paketresor på Expedia. Ving säljer resor med charter samt paketresor med hotell och reguljära flyg. Boka snabbt och enkelt.


Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Fjällvandra på egen hand Att vandra är gratis! På nätet kan du själv söka information om de flesta orter.

Att göra i sommar med barn – tips. Budget, mellan, lyx – välj vad som passar er budget bäst. Glashus i Dalsland - stressa ned i en stuga med glastak på semester i Dalsland.


Ett roligt resmål som många antagligen missar till förmån för storfavoriter som Liseberg och Gröna Lund är Vikingabyn som ligger på Gotland. ALLA tips hittar du här. Det är 4mil från Hemavan till Abisko.


Från Branäs till Ekshärad. På barnensgård kan barnen leka i härlig lantlig miljö och dels lära sig lite om lantbruk. Här finns också ett utomhusbad med rutschbanor, strömkanal m m.

Snart är höstlovet här och då väntar en lång vecka med lugna och mysiga mornar med familjen. En del väljer att åka utomlands, men många passar på att njuta av den svenska hösten istället. Här får du våra bästa tips på vad du och barnen kan göra på hemmaplan. Hos oss finns allt från charterresor till kortare cityresor. Du kan exempelvis åka på safari i Afrika eller på rundresa med en svensk reseledare eller guide.


Familjen som reser med barn. Det första man kommer att tänka på när det gäller barnsemester utomlands är kanske Disneyland och Legolan men faktum är att det finns en hel del andra platser att resa till tillsammans med barnen. Småstäder längs kusten är ju underbara på sommaren. Utrusta er med en kikare eller två och rikta blicken uppåt. Här hittar du billiga paketresor samt nyttig reseinformation för en lyckad semester.


Stockholm – som går hem hos både barn och vuxna. Sverige och ger bra reseinformation. På Gröna Lund finns flera lite lugnare platser där man kan sätta sig och vila mellan åken.


Restauranger i alla prisklasser finns också och dessutom en del av parken dedikerad till de lite mindre barnen. Det finns med andra ord någonting för alla i familjen. Semester med barn när den är som bäst!


Ving har lång erfarenhet av familjeresor, och här har vi samlat information till dig som ska resa med barn. Att läsa på i förväg och bo på något av våra familjehotell är nyckeln till en lyckad semester med barn.

Ett helt fantastiskt sätt att visa upp världen för barnen , är med en ”flyg- och bilsemester”. Ni bestämmer själv sommarsemesterns tempo och har god tid på er att uppleva den stora vida världen med era barn. Att bilsemestra i USA som t. Florida och Kalifornien är mycket populärt bland barnfamiljer. För den som har barn i skolåldern kan höstlovet tyckas som en perfekt vecka att åka på utlandssemester.


Barnen är lediga från skolan och här hemma har har löven fallit och vi har gått in i senhösten. Vi guidar er till de fyra bäst attraktionerna som dessutom ligger nära barnvänliga stränder, unika naturupplevelser och mysiga byar. Cykla på Gotland Det vackra och platta landskapet gör Gotland till en perfekt ö för cykling. Vet många som semestrat i sverige med spädbarn utan problem, själv valde vi att stanna hemma förra sommaren när dottern var 3-6mån.


Här är tio saker du inte får missa här hemma. Hade närheten till allt och det var en riktigt varm sommar. I år sattsar vi på två resor istället, dottern kan äta våran mat och gå själv vilket förenklar allt en hel del.


Ta med familjen på en barnsemester.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg