tisdag 30 oktober 2018

Cykelkrok tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Cykelkrok tak

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Vi säljer produkter och helhetslösningar som skapar mer plats och ordning i såväl.


På Jula siktar vi högre. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta. Vi vill att människor ska vilja fixa. Upphängning och väggbeslag till cyklar. Kan fällas upp på väggen så den inte tar någon plats, utan cykel.


Cykelkrok tak

Cirka av alla cyklar i ett cykelrum används nästan aldrig. Ta de dammiga cyklarna utan luft i däcken och häng upp dem på krokar som. Köp vägg- och takhållare från alpin, BBB, Delta och Minoura.


I vårt utbud finns allt från cykelpollare, cykelpumpar, cykelställ och hjälmboxar, till stora cykelparkeringar med tak och även låsbara cykelgarage. Välj mellan ett litet cykelskydd med plats för ett mindre antal cyklar, till stora inglasade garage för en stor mängd cyklar, som verkligen står säkert parkerade. Vårt moderna sortiment av cykelgarage är designade för att passa alla utrymmen, från konventionella arbetsplatser till skolor. Skydda både cyklar och cyklister från väder och vind med något av våra garage. AJ produkters cykelgarage finns med rörformade och välvda ramar, robust design, korrugerade och transparent tak och mekaniska.


Cykelkrok tak

OK att hänga upp en racer i en cykelkrok för vinterförvaring? Det är en aluminiumracer med Mavic Ksyrium Elite -hjul. Hela cykeln väger kg. Klarar hjulen att cykeln hängs i dem?


Vilket hjul är bäst att hänga i? Att montera cykeln på ett takräcke är en lösning som är smidig för alla som vill få bort cykeln från bagageluckan, i synnerhet om man äger en kombi då bakluckan inte går öppna på grund av att cyklarna helt enkelt är. Häng upp din cykel smidigt med denna cykelkrok ! Få med dig cykeln på ett säkert och smidigt sätt genom att spänna fast den på cykelhållare Thule. Hos oss hittar du flera modeller.


Cykelhållare Thule hos oss. Krokarna är plastbelagda för att skona fälgen på cyklarna. Finns för eller 3-platser. FalcoHook cykelkrok är ett enkelt och praktiskt parkeringssystem för cyklar, idealiskt för platser där utrymmet är begränsat, eller där marken inte tillåter vanliga cykelställ. Sortimentlåda 3delar Sortimentlådan består av 3skruvar i olika dimensioner.


Lådan är uppdelad i flera fack och med öppningsbar framsida och baksida. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg