torsdag 25 oktober 2018

Grattis min vän

Din födelsedag är den första dagen på ytterligare en 365-dagars resa. Gör det här året det bästa någonsin. Njut av det, och grattis på födelsedagen! Lycka till i fortsättningen gratulerar vi på födelsedagen!


Du är inte bara bäst, du är min bästa vän.

Jag önskar dig en underbar dag, grattis på födelsedan! Begåvade och älskade vän. Du är en gåva till jorden och du förtjänar det bästa. Jag är tacksam för din sanna vänskap. Hatten av för den här mannen, Donald Trump!


Mr President, grattis min vän , skriver Pettersen, en av Norges största idrottsprofiler, på Twitter. Ni pratar med varandra varje dag och har en självklar plats i.

Skicka födelsedagsblommor – Här hittar du bra erbjudanden. Grattis till härliga år Ungdom är ett fel som går över med tiden. Födelsedagskort – Text till kort. Kom nu min vän , kom nu igen, dansa på födelsedagen! Det är inte klokt vad tiden går är du.


Dagen går, men försvinner inte Den lever vidare som minne. En vän som du inte många får ha En som med glädje kan säga vad var det jag sa När jag gjort nåt dumt och hamnat i gräl Av många, knepiga och olika skäl. Min älskade vän nu ska du få se Att du nästan alltid kan få mig att le.


Vi har roligt vad vi än hittar på Och det är nåt inte alla kan förstå. Klicka här för att läsa hela dikten Underbara vän – en dikt om vänskap. Boka Minen Hotel och spara upp till med Agoda! Hoppas du har haft en underbar dag. Grattis på din dag Iman Yassin, en av de bästa personerna i mitt liv.


Så glad att jag har dig som vän. Du får mig alltid att skratta och vi har gått igenom så himla mycket tillsammans. Vill aldrig förlora dig, du ska veta att jag älskar dig så himla mycket min vän !

Ella, snart ett år gammal, och så Åsa. Vilken mysig stund mitt på dagen att få tillbringa med dem. Och världens största grattis till Åsa.


Dennis Rodman, som kritiserats för sin vänskap med Nordkoreas diktator Kim Jong-Un, har visat Trump sitt stöd. Att vi två skulle bli såhär bra vänner , trodde jag aldrig. Vi har inte känt varandra så länge egentligen, men de tog inte alls lång tid innan vi klickade och blev oskiljbara. Jag har mött min tvilling och soulmate och det är du. Du har funnit där för mig, och vi har kunnat prata om allt ! Killar, kompisar, skola, familjen.


Sven Erics - Grattis alla vännerna hurrar - Duration: 3:01. Idag är det inte heller någon vanlig dag, idag fyller min allra bästa vän år. Vill därför passa på att säga GRATTIS på din födelsedag, min kära vän Gabriella och hoppas på att du får en jätte fin kväll. Grattis min fina vän Nu är vi hos min fina vän Gabriella och firar henne!


Här kan medlemmar i SPF Seniorerna annonsera gratis samt svara på kontaktannonser. Här kan du bli det:) Din annons visas under veckor eller tills du själv tar bort den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg