tisdag 2 oktober 2018

Monte trav

Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. Här på hemsidan hittar du allt du behöver. Inom travsporten anordnas.


Siden da er mange løb redet og montésporten I Danmark har vundet indpas, som en integreret del af travsporten. Horgen Tore har redan bevisat att han kan lämna myckeet bra avkommor – fantastiska Teddy Gutten Støen och Brenne Rødi var båda kulltoppar på tävlingsbanan.

Stall Composite med tränare Jan Hellstedt i spetsen har de senaste åren nått stora framgångar i både trav och monté. Vår träningsfilosofi är att ha starka. Här läser du de senaste nyheterna från trav - och galoppvärlden, hittar speltips inför nästa spelomgång och kan spela på trav och galopp både i Sverige och på utländska banor. Ryttaren sitter uppe på hästryggen, medan hästen travar. Madelen Berås syster, Malin Berås, vann just.


Hos oss finner du det mesta för Häst, Ryttare och Kusk. Färjestads travbana i Karlstad. I övriga europeiska länder finns trav bland annat i våra nordiska grannländer.

I Norge, Danmark och Finland finns årliga storlopp som Oslo Grand Prix, Copenhagen Cup och Finlandialoppet. Trav finns även i Belgien, Nederländerna och Tyskland med tävlingar varje vecka. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Den svenska travsporten är en sport för alla. Trav -quiz: Har du koll på legendariska hästarna?


Det kan vara en fräck skrällidé från bakspår. Monté – trav med ryttare. Här finns all information om våra tävlingar samt information om våra tränare, sportinfo och vår anläggning. Du behöver aktivera JavaScript för att köra Sportappen. Kontrollera gärna också att du använder senaste versionen av din webbläsare.


Ann-Charlotte Arnesson började sin bana inom hästbranschen som ryttarinna, hamnade sedan inom travet där hon fortfarande jobbar. Nu har hon hittat den perfekta mixen mellan ridsport och trav och den stavas monté. För jag tycker att dessa lopp är väldigt svåra. Att rida monté kräver styrka, fysik och taktik.


Jag går på mitt lås här. Det här materialet beskriver montésportens olika delar, från löpridning till vikten av fysisk träning.

Solvalla är Nordens största arena för travsport och ligger i Stockholm Bromma. Vad krävs för att rida montè? Det är beslutat att bli av på SM i oktober, säger Svensk Travsports Stina Swartling till facktidningen Travronden.


Trav - och ridsporttävlingar är givna i kalendern men där finns också andra spännande evenemang. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg