torsdag 18 oktober 2018

Mossrent tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Mossrent tak

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Spädd till motsvarande koncentration kostar Biltemas dock fortfarande bara av priset för Tak GTI. Men det kan ju vara ganska viktigt att notera att Biltemas är 3ggr svagare än Tak GTI, INTE tvärtom som anges ovan. Förläng takets livslängd Många husägare skulle kunna förlänga takets livslängd genom enkel, och jämförelsevis ekonomisk, rengöring av taket.


Att tvätta tak behöver inte heller vara särskilt krävande. Ha uppsikt över taket och se till att det inte samlas för mycket löv och barr. Billiga byggvaror dagars öppet köp!


Anslut vattenslangen och kör i vind! Rengöringsmedel som tar bort alger, mögel, lav, fett, sot och annan smuts på. Vilken vinkel ditt tak har, om det finns en beläggning på takpannorna och huruvida taket är isolerat ordentligt från insidan är andra faktorer som avgör om det lättare kan växa mossa på taket. Riskfaktorer för att det ska växa mossa på taket. Ligger ditt tak i skuggan?


Mossrent tak

Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Koncentrerat rengöringsmedel som är speciellt lämpat för rengöring av betong- samt tegeltakpannor och behandlade plåttak i utomhusmiljöer. Jag tänkte tvätta taket där, då det är lite mossa. Att lägga ett nytt tak kanske hade varit det bästa men just nu finns det ej ekonomi för det.


Jag misstänker att det är Zanda pannor (betong) jag har då dem är lite grova Går detta att tvätta med tex mossrent och högtryck? Samt kan man lacka dem så dem blir svarta? Dags att se över ditt tak ? Då är det dags att kontakta oss för att höra hur du kan förnya ditt tak. Att renovera taket ökar både livslängden på taket och priset på huset.


Vi utför alltid kostnadsfri inspektioner så tveka inte att kontakta oss för mer information. Fungerar på alla underlag som tål vatten såsom trä, sten, putsade ytor, markisväv, trädgårdsmöbler, tryckimpregnerade ytor m. Alger växer normalt på skuggiga och fuktiga ytor utomhus. Lägg till att alger kan växa på tak , fasader, terrasser, stenplattor, plank, flaggstänger, växthus och båthus och du förstår att det är dags att börja göra något åt den.


Gör du inte det blir den tjockare och ju kraftigare den blir, desto bättre binder den fukt och desto större risk för röta eller svampangrepp. Så målar du väggar och tak. Att tänka på innan du sprutmålar väggar.


Så väljer du rätt sorts tapet. Alg och Mossrent med Injektor 2. Används för att motverka påväxt av alger och lav på alla typer av ytor, bl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg