onsdag 24 oktober 2018

The mauler match

Matchen mot Anthony Smith skulle vara ett steg tillbaka till de stora titelmatcherna. Anledningen är resultatet på ett av Jones drogtest, som gör att han inte kan få MMA-licens i delstaten Nevada. Frågorna om amerikanens positiva dopningstest överskuggade då själva matchen.


Ibland vinner man, ibland förlorar man. Jag får ta det som en man. I en intervju med MMAviking.

Alex som hade flera fina attacker och det var ett smärre under att Teixeira inte förlorade redan där. Men jag kände mig aldrig hotad. Kontroversielle Greg Hardy klar för ny match på UFC Columbus.


Bellator Japan: Fedor och Rampage invägda och klara! Det var inget genomtänkt beslut att lägga av. Gustafsson vann matchen via KO i första ronden.


På söndag morgon går Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov ”tidernas MMA-fajt” när de möts i Las Vegas. Skandalomsusade Jon Jones tog hem bältet i lätt tungvikt och är tillbaka på tronen efter sitt dopningsfall.

I tredje ronden bröt domaren matchen. Mikaela Laurén kommer att gå en match på galan. Matchen kommer ingå i UFC 23 en MMA-gala som kommer äga rum i T-Mobile Arena i Las Vegas, USA.


I kväll vid 21-tiden kliver han in i oktagonen för att dels ta revansch efter sitt senaste framträdande i Stockholm. Men också för att ta ett stort steg närmare en ny titelmatch i lätt tungvikt. Rejält blåslagen men tillbaka som en vinnare. Vi får se vad framtiden för med sig. The Mauler ” redo för ny match – i Göteborg.


Borås Tidning är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll. Under onsdagskvällen går AK Fighting Championship av stapeln i The Theatre på Gothia Towers i Göteborg. I omklädningsrummet inför matchen finns det inget som lindrar känslorna.


UFC meddelar via sitt Instagramkonto att matchen inte kommer att bli av, skriver Expressen på nätet, men anger inte varför. Detta är en låst artikel. Inför förväntad storpublik på Telearena.


Det kommer bli episkt, säger svensken. Kämpen kommer senast från en tuff förlust i en match mot den skandalomsusade amerikanen Jon Bones Jones, där han förlorade i en teknisk knockout. Det är då bra om du tar dig vidare till Viaplay där du kan hitta mer information om vilka TV-kanaler som valt att visa matcherna från kvällens stora UFC gala med bl.


Vi tror och hoppas att det kommer vara ett stort intresse för dessa matcher som ska avgöras.

Att ha en såpass stark, modig och orädd karaktär lockar många varumärken att ha med i sina produkter. Det här kommer bli storslaget, säger kampsportaren om UFC-mötet med Anthony ”Rumble” Johnson den januari. Fjolårets titelmöte med Jon Jones slutade med en knapp förlust. Det i en match som många experter ansåg att svensken borde ha vunnit. Det börjar med att de två testar på lite brottningstekniker – men då gick något fel och Gunde åkte på en skada.


Duon tar också en titt på helgens UFC Fight Night 128: Barboza vs. Lee, analyserar de kommande matcherna och delar med sig av sina. Karriären tog fart och efter ett antal lyckade matcher stod det klart att det var dags för UFC.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg