måndag 8 oktober 2018

Otrohet sida

Har läst nånstans att av alla som är gifta någon gång har varit otrogen. Ska se om jag kan leta upp källan. Tycker det är skrämmande högt. Men var går gränsen för otrohet ? Vissa anser att flörtande, mejlkontakt o.

Jag säger inte att otrohet är okej. Men jag förstår bara inte uppståndelsen som blir när en kille knullat en annan brud och hon rageface. Han bedrog dig - nu vad?


Har jag rätt att veta om den andra kvinnan vistas över nu när vi är på en separation? Varför skulle någon förnuftig person förnekar fusk när det är så uppenbart att de är? Nu talar jag om folk som är otrogna för dem är rövhattar.


Sympatiserar egentligen inte med otrohet oavsett omständigheter, men vissa faktorer, såsom abusive förhållande där man inte vågar dra sig kan jag förstå det. Folk som är det for fun eller för dem saknar konsekvenstänkande är bara vidriga, finns inga vägar runt det faktumet.

Synen på vad som är otrohet och vad det innebär för en relation, skiljer sig från person till person. Men få ämnen är så laddade. Och oavsett vilken sida man befinner sig på i en upptäckt otrohetssituation, är känslorna starka och svåra att förhålla sig till.


Otrohet Logga in för att följa detta. Vi vill lyfta fram några av dem här så att du, om det skulle bli aktuellt, har mer information som hjälper dig att verkligen förstå situationen när din partner är otrogen. En person som är rädd för att bli lämnad kan också dra sig för att knyta an till en partner, eftersom det innebär en risk. Men behöver inte automatiskt leda till att det blir så. De flesta förhållanden bygger på ett oskrivet moraliskt kontrakt att man ska vara trogen.


Visar det sig att en av parterna brutit det kontraktet hamnar ofta den andra i chock och kris. Ingen av våra medlemmar har tid eller heller lust att spela datingspel. Vi främjar ett samhälle med. Att bli utsatt för otrohet är en djupt traumatiserande upplevelse som tar lång tid att läka ifrån.


Men det finns hopp och hjälp att komma ut på andra sidan och kunna fortsätta som par efter en enstaka otrohet och även efter upprepade snedsteg. Ingen parrelation överlever dock de svek och lögner som inte blivit utredda och bearbetade. Vanligaste orsakerna till otrohet.


Det finns mängder med anledningar till att människor är otrogna.

Några av de vanligaste, enligt leg psykolog Eva Rusz, är: 1. Ni har tappat närheten. Ni rör inte längre vid varandra, kanske har även sexlivet stagnerat. Det gör att vi-känslan försvinner och öppnar dörren för otrohet. Idag i Aftonbladet söndag så är det en artikel om Elin Nordegren som tidigare var gift med Tiger Woods. Här berättar hon öppenhjärtigt om hur hon kommit vidare efter hans otrohet.


Denna sida handlar om otrohet och om vilka tecken på otrohet det finns. Kanske har du själv varit otrogen eller kanske är det du som blivit bedragen? På den här sidan kommer du att hitta en massa information kring otrohet , tecken på otrohet och konsekvenser av otrohet. Jag har för tillfället 3st män på min msn (ska absolut ta bort dom snarast) kom i kontakt med dom via dejtingsida. Vicoria Milan slår ifrån sig kritiken och menar att deras sida inte är grunden till problemet kring otrohet.


De menar också att webbsidan är precis som en annan social plats som tex. Trots detta väcker det frågor. Skulle inte sidan funnits alls på nätet, hur skulle man varit otrogen då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg