fredag 12 oktober 2018

Spray mail

You need to enable JavaScript to run this app. Flera mail till support har inte besvarats eller lett till förbättringar. Finns någon telefonnummer till support?


Tjänsten Mina filer verkar inte längre fungera? Jag kan inte ladda ner dokument på filarean till min dator.

Efter att ha dubbelklickat på en fil så kommer det upp följande meddelande på skärmen: 4- File or directory not found. Stjärnorna och astrologin har varit våra vägledare sedan urminnes tider. Många fler än de som faktiskt tror på astrologi väljer att läsa dagens horoskop. Jag ser att det har kommit mail men kan inte läsa dem. Inget större problem eftersom det är mest skräp och reklam, men just detta att man har spray - mailen kopplat till registreringen på en del forum och hemsidor gör att man måste registrera om sig med ny e-mail.


Till ansvariga till spray mail säger jag bara-lägg ner skiten! Deras support inte till mycket hjälp.

Har varat i ett par veckor. Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Har en bekant som jag hjälper och som har Spray.


Det är helt omöjligt att registrera något som sänder pasword eller annat tillbaks. Det kan ta -dagar innan svaret kommer. Preven som han sänder försvinner osv i all oändlighet.


De ligger alla med status. Tidigare, men nu sålda eller nedlagda, välkända tjänster var nätdejtingtjänsten Spraydate, SPRAYdio, Skunk och Sylvia och Sylvester. Spray har väldiga problem med sin mail. Som Spraymedlem får du en lättanvänd och säker e-post med massor av utrymme.


Till mailen får du även flera andra bra funktioner som kalender, möjlighet att ladda upp och dela. Har spray mail men får upp fel lösenord till inloggningen trots att jag har rätt:går inte att återskapa eller byta heller. Hitta och få information om spray i Sverige och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Du kan även logga in och läsa din mail med din mobiltelefon här. mail Hos kan du få en gratis e-postadress.


Varför kommer jag inte i kontakt outlock express eller varför bryter det och visar fel det smma gäller inter explorer?

Se spray mails profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck sprays kontakter. Det har varit problem (=legat nere) en vecka nu och det börjar bli väldigt irriterande när man inte kommer åt sin e-post. Det finns ett meddelande från supporten att de jobbar på problemet, men inte hur länge.


SE och utgående postservrar smtp. Du måste logga in för att fortsätta. Informationen på sajten ska ses som underhållning och konsumentinfo. Tredje part kan ändra eller ta bort bonusar och erbjudanden utan att Passagen. Din webbläsare måste stödja frames för att du ska kunna se den här sidan.


Här loggar du som är bredbandskund in till din e-post. Ange din e-postadress och ditt lösenord nedan och klicka sedan på OK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg